Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Απλήρωτοι εργαζόμενοι ΠΑΣΟΚ: Πουλήστε τις βίλες και τα κότερά σας

 
Με νέα τους ανάρτηση οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ καλούν την Ιπποκράτους να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων του κόμματος.

Συμπληρώνοντας, όπως αναφέρουν ένα χρόνο απλήρωτοι, οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ καλούν τα στελέχη να πουλήσουν τις βίλες και τα κότερά τους.
                             Η ανάρτησή τους:
"Οι μέρες περνούν, οι εργαζόμενοι είναι πλέον σε απόγνωση, σε λίγες μέρες συμπληρώνουμε 1 χρόνο απλήρωτοι, με υποσχέσεις που ποτέ δεν εκπληρώνονται, με εκατομμύρια ευρώ να περνούν πάνω από τα κεφάλια μας, και τους εργαζόμενους να βιώνουν την εξαθλίωση και την χυδαία αδιαφορία.
Οι απαντήσεις των υπευθύνων θολές. Δόσεις που έρχονται και φεύγουν, με τους εργαζόμενους να μην παίρνουν τίποτα και κανείς να μην τους λέει κάτι συγκεκριμένο....

 Και πώς να ασχοληθούν;... Τώρα ετοιμάζονται να κάνουνε συνέδριο... Όλοι θέλουν (από τους εναπομείναντες) να γίνουν κάτι που πρώτα ούτε θα τους πέρναγε από τα πιο τρελά του όνειρα. Έτοιμοι να... σώσουν... και αυτοί όπως... έσωσαν... οι μέντορες τους. Θέσεις, καρέκλες, μπίζνες, και παχυλοί μισθοί...
Πολλοί από εμάς αυτά τα βλέπουμε 25 χρόνια και πλέον και τα λέγαμε εκεί που έπρεπε, δεν εισακουστήκαμε ποτέ και όταν πια καταλάβαμε ότι κάποιοι πάταγαν και πρόδιδαν τα όνειρα μας για μια άλλη Ελλάδα και μια άλλη κοινωνία, σε όφελος των προσωπικών τους επιδιώξεων σταματήσαμε να μιλάμε, και περιοριστήκαμε στα καθήκοντα μας ως υπάλληλοι.
Προειδοποιούμε τους υπεύθυνους να δώσουν άμεσα λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων τους, και να πάψουν να κοροϊδεύουν τους πάντες ότι δήθεν κάνουν ότι μπορούν.
Δεν θα κάνετε συνέδριο πάνω στα πτώματά μας!!!! Πουλήστε τις βίλες και τα κότερά σας και πληρώστε τους τους εργαζόμενούς σας!!!!".
news247.gr

0 σχόλια: