Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Παράλογη η χρηματοδότηση του αγροτοσυνδικαλισμού, λέει ο Μ. Χαρακόπουλος

 
Ο έλεγχος στις τριτοβάθμιες αγροτικές οργανώσεις πρέπει να προχωρήσει σε βάθος για ολόκληρη την περίοδο από το 1994 μέχρι σήμερα, ανέφερε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα για τα πορίσματα ελέγχου των αγροτικών Οργανώσεων ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ και ΣΥΔΑΣΕ για την περίοδο 2007-2013.
«Η εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά είναι σαφής: ο έλεγχος στις τριτοβάθμιες αγροτικές οργανώσεις πρέπει να προχωρήσει σε βάθος για ολόκληρη την περίοδο από το 1994 μέχρι σήμερα για να μην υπάρχουν ερωτηματικά και σκιές στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρακόπουλος....

Όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο ελληνικός λαός και πρωτίστως οι αγρότες «αξιώνουν να πληροφορηθούν υπεύθυνα πού διατέθηκαν τα σχεδόν 60 εκατομμύρια ευρώ με τα οποία επιχορηγηθήκαν από τον ΕΛΓΑ οι αγροτικές οργανώσεις».
«Βούληση της κυβέρνησης, όπως την εξέφρασε προσωπικά ο πρωθυπουργός, είναι η κατάργηση της παράλογης αυτής χρηματοδότησης, εν μέσω οικονομικής κρίσης, στον κρατικοδίαιτο αγροτοσυνδικαλισμό. Τα χρήματα αυτά θα επιστρέφουν πλέον σε πολύτεκνες οικογένειες αγροτών και κτηνοτρόφων» κατέληξε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος. 
 

0 σχόλια: