Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΕΟΤ: Νέο δ.σ. με νέα πρόσωπα και περισσότερο... Τουρισμό

Ένα πουλάκι πρωινό μας κελάηδησε ότι σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα οριστικοποιείται αλλά και ανακοινώνεται, το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΕΟΤ, αφού εδέησαν και οι κυβερνητικοί εταίροι να ασχοληθούν με το θέμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας...

...θα έχουμε δύο νέα μέλη, επιχειρηματίες από τον χώρο του Τουρισμού αλλά και αλλαγή Προέδρου, καθώς ο Κώστας Ζήκος τελικά αποχωρεί (με ψηλά το κεφάλι, μετά επαίνων και του οφείλουμε και ειδική ανάρτηση και αναφορά...).
Αν δεν αλλάξει κάτι άρδην τις επόμενες ώρες, νέος Πρόεδρος του ΕΟΤ θα είναι ο Βασίλης Χανδακάς, νυν διευθύνων σύμβουλος στη Θέμις Κατασκευαστική (από το 2010).
Είναι 62 ετών (γεννημένος το 1950 στην Ερμούπολη της Σύρου), είναι πολιτικός μηχανικός με σημαντικές μεταπτυχιακές σπουδές και παλαιότερα ανώτερος υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού με εξειδίκευση στον τομέα της κατασκευής και αναστήλωσης Μουσείων.
Οι δύο άνθρωποι του Τουρισμού που μπαίνουν στο νέο δ.σ. είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γρηγόρης Τάσσιος, πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Χαλκιδικής και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και ο Αντώνης Καμπουράκης, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.
Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι παραμένει και ο Ανδρέας Φιορεντίνος, Αντιπρόεδρος του ΞΕΕ, γ.γ. της ΠΟΞ και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μυκόνου.
Αυτά για την ώρα. 
 tourismlobby.blogspot.gr

0 σχόλια: