Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ο Α/ΓΕΕΘΑ καρφώνει την συμμορία Σημίτη για την καταστροφή των ταμείων.


        Νέα παρέμβαση του          Α/ΓΕΕΘΑ…

Για τα οικονομικά του ΜΤΣ….και ο Βετεράνος αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις Προβόπουλου που τα αποτελείωσαν. 
Νέα παρέμβαση με μήνυμα στο Twitter επιχειρεί ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος !

Μας υπενθυμίζει την Άθλια ΟικονομικήΚατάσταση του Μ.Τ.Σ απο το 2002 …Αν το δούμε από την εποχή του χρηματιστηρίου κάπου 107 εκατομμύρια είναι ορφανά σε”επενδύσεις ” !
Αν δούμε πώς από 67% που είχε το ΜΤΣ στην Γενική Τράπεζα πώς έχασε την πλειοψηφία και πέρασε αντι πινακίου φακής στον Σάλα …Υπάρχουν και ποινικές ευθύνες ! ....


…Αν υπάρχουν και υπάρχουν ευθύνες σε Στρατιωτικούς, σε Ιδιώτες και σε Πολιτικούς , γιατί δεν πάει η υπόθεση σε Στρατιωτικό Εισαγγελέα και απο εκεί στον Οικονομικό Εισαγγελέα !
Σίγουρα υπάρχουν πολιτικές ευθύνες ,σίγουρα όμως δεν ασκησαν κοινωνική πολιτική ,ούτε οικονομική διαχείρηση οι Αξιωματικοί !
Screen+Shot+2013-01-12+at+6.21.14+PM%281%29.pngΔεν μπορούμε λοιπόν να ζητάμε ευθύνες από Αξιωματικούς που δεν έχουν λόγο και έργω στην διαχείριση του Ταμείου ,ούτε ειναι υποχρεωμένοι να μάθουν οικονομικά οι Αξιωματικοί !
Αρμόδιοι και υπεύθυνοι υπάρχουν …Τους τυλίγεις σε μια κόλα χαρτί και στον Εισαγγελέα!
Μια έρευνα με τους Υπαλλήλους του Ταμείου πόσους και ποιοι τους διόρισαν και με τι προσόντα θα έβγαζε λαγούς …
Να μη θυμίσουμε όταν κάποιοι διορισμένοι έλεγαν οτι η Τράπεζα των Στρατηγών ήταν δική τους !
Να θυμίσουμε στο σύντομο παρελθόν το κούρεμα των αποθεματικών των Ταμείων υποχρεωτικά που παρουσιάστηκε περίπου ως δώρο εξ ουρανού από τον Βενιζέλο;
Τ αποθεματικά του Ταμείου δεν ήταν υποχρεωτικά στην Τράπεζα της Ελλάδος και μάλιστα επι σειρά ετών άτοκα και το κούρεμα τους έφτασε πάνω απο το 40 % !
Να βάλουμε πάλι εμείς πλάτες για να ξανακάνουν τα ρουσφέτια τους οι Πολιτικοί Αρχηγέ ;
Τα υπόλοιπα δεν τα καταλαβαίνουμε ,όπως και δεν καταλαβαίνουμε γιατί ο κάθε Υπουργός των Οικονομικών να εκμεταλλεύεται τα διαθέσιμα των ταμείων για κοινωνική πολιτική και το Ταμείο να δηλώνει αδυναμία πληρωμήςστους μετόχους !
Τέλος δεν καταλαβαίνουμε γιατί το Υπουργείο Οικονομικών δεν βγάζει μια ανακοίνωση -ενημέρωση αναλυτικά με τις ενέργειες που έκανε και που θα κάνει στο άμεσο μέλλον …¨οπου θα στείλει και μερικούς κατά την κρίση των Εισαγγελέων στη Δικαιοσύνη !
… Δεν τα λέει το παιδί ; 

veteranos.gr

0 σχόλια: