Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ελεύθερος σκοπευτής σκοτώνει τον αρχηγό της ρωσικής μαφίας

Το πλέον «υψηλόβαθμο» στέλεχος της ρωσικής μαφίας έπεσε σήμερα νεκρός στο κέντρο της Μόσχας από πυρά ελεύθερου σκοπευτή όταν εξερχόταν από εστιατόριο ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας.
Ο Aslan Usoyan γνωστός και ως ο «παππούς Χασάν» δολοφονήθηκε από τον ελεύθερο σκοπευτή την ώρα που στεκόταν στην είσοδο του εστιατορίου  Karetny Dvor.
«Η σφαίρα του προκάλεσε τραυματισμό. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο όπου και εξέπνευσε» ανέφερε στη λιτή δήλωσή του για το αιματηρό περιστατικό το υπουργείο Εσωτερικών....

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μια γυναίκα που ήταν μαζί του τραυματίστηκε στο πόδι.
Ο Usoyan είχε σωθεί από άλλη απόπειρα δολοφονίας το Σεπτέμβριο του 2010 όταν είχε τραυματιστεί στην κοιλία πάλι από πυροβολισμό, ενώ ήταν στενός συνεργάτης και σύμμαχος με μια άλλη ηγετική μορφή της ρωσικής μαφίας τον Vyacheslav "Yaponchik" Ivankov ο οποίος επίσης είχε πέσει θύμα δολοφονίας το 2009. Αν και τα συμβόλαια θανάτου έχουν περιοριστεί σε σχέση με τις χαοτικές καταστάσεις που επικρατούσαν τη δεκαετία του ΄90 εντούτοις εξακολουθούν να συμβαίνουν έστω και σποραδικά ακόμη και σήμερα.
 defencenet.gr


1

0 σχόλια: