Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Οι άστεγοι άνθρωποι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σκουπίδια! ΕΣΕΙΣ τους κάνατε άστεγους, ανελέητοι φονιάδες των Ελλήνων...




Οι άστεγοι άνθρωποι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σκουπίδια! ΕΣΕΙΣ τους κάνατε άστεγους, ανελέητοι φονιάδες των Ελλήνων...

Επιμέλεια: Πύρινος Λόγιος
Προχτές τη νύχτα της 8ης του Γενάρη, όλοι νοιώσαμε ακόμη και σαν λύση της τελευταίας στιγμής το να κυκλοφορήσουμε μέσω των κοινωνικών δικτύων την πληροφορία για τη γραμμή 1960 του Δήμου Αθηναίων ως γραμμή που μπορούν να απευθυνθούν οι πολίτες και να παρέχουν στοιχεία για τα σημεία όπου βρίσκονται άστεγοι άνθρωποι στο κέντρο της Αθήνας ωστε να τους παρασχεθεί βοήθεια και κατάλυμα.
Ενας απ τους φίλους μας λοιπόν, τυχαία, "έριξε" τον αριθμό γραμμής 1960 στη μηχανή αναζήτηζης Google και...έκπληκτος (για ακόμη μια φορά) ανακάλυψε πως πρόκειται για τη γραμμή της υπηρεσίας...καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων! Δηλαδή της υπηρεσίας συγκομιδής...σκουπιδιών!!!....
Και - μη ξεχνάμε βέβαια - και ανακύκλωσής τους!
Η γραμμή αυτή έχει διαδοθεί απο την έναρξη του χειμώνα ως Γραμμή Βοηθείας των Αστέγων!
Απο όλες λοιπόν τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, αυτή βρίκατε να ενεργοποιήσετε για τη βοήθεια των Αστέγων συνανθρώπων μας και συνελλήνων; Μα είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν να υπάρχουν σε αυτά τα αξιώματα, ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ άνθρωποι;
Για τον ΕΟΠΠΥ έχετε ενεργοποιήσει πάνω απο δύο γραμμές, για τους άστεγους συνανθρώπους μας - που ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ τους φέρατε σε αυτή τη κατάσταση, ανίκανοι και ελεεινοί πολιτικάντηδες - το μόνο που σκεφτήκατε ήταν να...βάλετε τα ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ που είναι υπεύθυνα για τη συγκομιδή των σκουπιδιών, να ειδοποιηθούν για να...μαζέψουν και τους άστεγους;;;
Σε λίγο θα μας πείτε οτι θα τους ανακυκλώσετε κιόλας! Τόσο ανατριχιαστικοί είστε!
Σε σημερινό άρθρο εφημερίδας, δημοσιεύτηκε πως ΜΟΝΟ 15 απο τους άστεγους ανθρώπους της Αθήνας, δέχτηκαν να οδηγηθούν σε κατάλυμα!
ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! Εχουν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ξέρουν καλά πως να τη διαφυλάξουν!
Είναι πια ώρα να αρχίσουμε όλοι να αναλογιζόμαστε κατα πόσο και αν πραγματικά ενδιαφερόμαστε για τους διπλανούς μας και θέλουμε να τους προσφέρουμε ό,τι μπορούμε. Οσοι απο εμάς θέλουν πραγματικά, θα πρέπει να αρχίσουν να οργανώνονται αυτόνομα και συλλογικά με τους διπλανούς τους. Θα πρέπει επίσης, να σταματήσουμε να απευθυνόμαστε την τελευταία στιγμή σε...υπηρεσίες που μόνο...πραγματικές υπηρεσίες δεν προσφέρουν!
Δεν γίνεται να βγάζει πιά άλλος το φίδι απ τη τρύπα! Ή εμείς οι ίδιοι ή κανένας! Τόσο απλά!
Οργανωθείτε και Αντισταθείτε Συν- Ελληνες! Αντισταθείτε στην Υποκρισία που καταπατά πλήρως την Αξιοπρέπεια του Ανθρώπου!

Οι Αστεγοι άνθρωποι Δεν είναι Σκουπίδια! Οι ανίκανοι πολιτικάντηδες τους κατάντησαν έτσι! Κι αυτοί οι άνθρωποι, που επέλεξαν να ΖΗΣΟΥΝ αντί να αυτοκτονήσουν όπως έκαναν άλλοι συν-έλληνες, ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! 
Ε.ΠΑ.Μ. 
facebook.com/metopo

0 σχόλια: