Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Jet2: Αύξηση 16% για Ελλάδα για το 2013



Iκανοποιητική ζήτηση για Ελλάδα διαπιστώνει και η βρετανική low cost αεροπορική jet2 μέσω της Jet2holidays, καταγράφοντας αύξηση της τάξης του 16% για τους ελληνικούς προορισμούς για την περίοδο του 2013. Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας...

...40% περισσότεροι πελάτες της κάνουν περισσότερα σχέδια για διακοπές την ερχόμενη περίοδο, επικαλούμενοι καλύτερη κατάσταση των οικονομικών τους. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, ο αριθμός των πελατών της εταιρείας που θα κλείσουν πακέτα all-inclusive είναι αυξημένος κατά 10% σε σύγκριση με πέρυσι, ενώ κατά 6% είναι αυξημένος ο αριθμός εκείνων που θα κάνουν οικογενειακές διακοπές.
Ως προς τους προορισμούς, αυτό το διάστημα ξεχωρίζουν η Ελλάδα, το Μαυροβούνιο και το Μαρακές (Μαρόκο), με 20% αύξηση.
Το ενδιαφέρον στην περίπτωση της jet2 είναι ότι υπάρχει συνεργασία με τον Minoan Group, μέσω του δικτύου ταξιδιωτικών γραφείων και operators που έχει κτίσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Minoan Group φαίνεται να προωθεί την Κρήτη ως βασικό τουριστικό προορισμό, μέσω των 65 υποκαταστημάτων της και κυρίως από Σκωτία, με πτήσεις από Γλασκώβη προς Ηράκλειο.
Θυμίζουμε ότι ο Minoan Group, δημιουργεί αυτοματοποιημένα σημεία πωλήσεων και κρατήσεων σε περιφερειακά καταστήματα των Βρετανικών Ταχυδρομείων
 tourismlobby.blogspot.gr

0 σχόλια: