Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Παραπέμπεται σε δίκη για τις μίζες ο Άκης


Παραπέμπεται σε δίκη για τις μίζες ο Άκης


Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν 19 άτομα

Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών με βούλευμά του δείχνει το εδώλιο του κατηγορουμένου στον Άκη Τσοχατζόπουλο και σε άλλους 19 συγκατηγορουμένους του για την υπόθεση με τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα με την κατηγορία  για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος....


Αναλυτικότερα εκτός του Α. Τσοχατζόπουλου καλούνται να λογοδοτήσουν η νυν σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, η πρώην σύζυγός του Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου, η κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου, ο εξάδελφός του Νίκος Ζήγρας, ο αδελφός της Β. Σταμάτη, Παναγιώτης η λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, ο κατασκευαστής Αστέριος Οικονομίδης, ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης, ο πρώην γ.γ. Εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος, η δικηγόρος Ταλίτα Τσεκούρα, ο εκπρόσωπος της υπεράκτιας εταιρείας Morelia Ορατιος Μελάς, ο φερόμενος ως συνιδιοκτήτης της υπεράκτιας εταιρείας Torcaso Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της υπεράκτιας εταιρείας Nobilis Νίκος Γεωργουλάκης, ο φερόμενος ως συνιδιοκτήτης της Torcaso Παντελής Ζαχαριάδης.

Στο εδώλιο θα καθίσουν επίσης οι Σπυρίδων Χατζηνικολαου, Γιώργος Κωνσταντάτος, Φωτης Αρβανίτης και Νίκος Καρατζάς.

Παράλληλα το δικαστήριο αποφάσισε να μην παραπέψει σε δίκη τη θεία της Βίκυς Σταμάτη, Αικατερίνη Σταμάτη και τον εκπρόσωπο της offshore εταιρείας Bluebell Ευτύχιο Ατσοπάρδη καθώς έκρινε ότι τα στοιχεία εις βάρος τους δεν ευσταθούν.

 newsbeast.gr

0 σχόλια: