Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

18 Γιγάντιοι Σκελετοί Και Πυραμίδες Βρέθηκαν Στο Ουισκόνσιν!!! (Βίντεο)

 



 Είναι αυτοί οι Νεφελίμ που αναφέρονται στην Αγία Γραφή; Γένεση 6:04?

Οι επιστήμονες παραμένουν πεισματικά σιωπηλοί για μια χαμένη φυλή γιγάντων που βρέθηκε σε τάφους κοντά στη λίμνη Delavan, στο Wisconsin, τον Μάιο του 1912. Η ανασκαφή στη λίμνη Delavan εποπτεύθηκε από τον  Beloit Collegeand και περιελάμβανε περισσότερους από 200 αναχώματα που αποδείχθηκε ότι είναι κλασικά παραδείγματα του πολιτισμού του 8ου αιώνα στο Woodland.....

Αλλά το τεράστιο μέγεθος των σκελετών και τα επιμήκη κρανία που βρέθηκαν τον Μάιο του 1912 δεν ταιριάζουν πολύ στην αντίληψη που έχουμε σχηματίσει από τα σχολικά βιβλία.


 

Ήταν τεράστια. Αυτά δεν ήταν  ανθρώπινα όντα. Το ύψος τους κυμαινόταν μεταξύ 7.6ft και 10 πόδια και τα κρανία τους "προφανώς εκείνα των ανδρών, ήταν πολύ μεγαλύτερα από ό, τι τα κεφάλια από οποιαδήποτε φυλή που κατοίκησε την  Αμερική έως τις ημέρες μας.



 "Τείνουν να έχουν μια διπλή σειρά δοντιών, από 6 δάχτυλασε χέρια και πόδια, και όπως και οι άνθρωποι χωρίζονταν σε διαφορετικές φυλές. Τα δόντια στο μπροστινό μέρος της γνάθου είναι κανονικοί γομφίοι. 

 Τα Κεφάλια που βρίσκονται συνήθως είναι επίμηκη και πιστεύεται ότι οφείλεται στο μεγαλύτερο από το κανονικό προσδόκιμο ζωής. Στις 10 Αυγούστου 1891 οι New York Times ανέφεραν ότι οι επιστήμονες από το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν είχαν ανακαλύψει αρκετά μεγάλα "πυραμιδικά μνημεία" στο Lake Mills, κοντά στο Madison, στο Wisconsin.  

                            
"Το Μάντισον ήταν στα αρχαία χρόνια το κέντρο ενός πληθυσμού όχι λιγότερο των 200.000," αναφέρουν οι Times. Οι ανασκαφείς ανακάλυψαν ένα πολύπλοκο σύστημα αμυντικών έργων που ονομάζεται Fort Aztalan.  




Η Αγία Γραφή στο Genisis 6:04 "Υπήρχαν γίγαντες στη γη εκείνες τις μέρες.. Αλλά και μετά από αυτό, όταν οι γιοι του Θεού ήρθαν εις τις κόρες των ανθρώπων, και έκαναν παιδιά με αυτές, οι ίδιοι έγιναν οι  πανίσχυροι άνδρες που ήταν γνωστοί ως οι παλαιοί άνδρες

 

 "Τώρα αυτό αποτελεί μία λανθασμένη λογική για κάθε επιστήμονα , γιατί έρχομαι με θρησκευτική / πολιτιστική ιστορία να καλύψω μια τρύπα στην επιστήμη.



Από  beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

0 σχόλια: