Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

7+1 νέα κόμματα στα σκαριά> Αλαβάνος, Λοβέρδος, Ζώης, Ραγκούσης, Φλωρίδης, Power to the People, Χάρυ Κλυν, Άρης


Ένα τσουνάμι από 7+1 νέα κόμματα θα ξεσπάσει τους επόμενους δύο μήνες στην Ελλάδα καθώς διάχυτη είναι η η αίσθηση ότι πάμε σε πρόωρες εκλογές.
Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» λοιπόν επιχειρεί μια πρώτη προσέγγιση στο νέο κομματικό χάρτη.



Αλέκος Αλαβάνος>Είναι ίσως το κόμμα με την πιο σαφή πολιτική πρόταση: Έξοδος από το ευρώ. Μετά βλέπουμε...
.
Βόμβα Λοβέρδου για ΓΑΠ, "Παπ" και ΔΝΤ




Ανδρέας Λοβέρδος>Ο «κόκκινος» Ανδρέας έρχεται με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς η αγάπη του για τον Ολυμπιακό περιμένει να μετουσιωθεί σε ψήφους και να μπει με την πρώτη στη βουλή.

Χρήστος Ζώης>Εδώ οι ταλαίπωροι καραμανλικοί θα βρουν το λιμάνι τους και την κατάλληλη στιγμή θα περιμένουν την επιστροφή του Καραμανλή για να ενώσει την μεγάλη δεξιά παράταξη η οποία σε λίγο θα γίνει κολυμπηθρόξυλο.

Γιάννης Ραγκούσης>Τους πιο προχωρημένους από τους παπανδρεικούς φιλοδοξεί να στεγάσει το κόμμα που ετοιμάζει ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος επέστρεψε με φόρα από το ταξίδι στις ΗΠΑ.


Γιώργος Φλωρίδης>Οι σημιτικοί εκτιμούν ότι ήγγικεν η ώρα να εκδηλωθούν με έναν νέο φορέα ο οποίος θα έχει στόχο την επανίδρυση της Ευρώπης. Αυτό είναι το όραμα του Σημίτη και μην εκπλαγείτε αν εδώ δείτε να φιγουράρει και το όνομα γνωστού δημοιογράφου του Mega!



"Power to the People">Αυτό είναι το όνομα του νέου κόμματος που ετοιμάζουν γνωστές προσωπικότητες του διαδικτύου και των social media. Για πολλούς θα είναι η έκπληξη!


Χάρυ Κλυν>Το κόμμα του ταλαντούχου καλλιτέχνη και διαδικτυακού ακτιβιστή θα επιχειρήσει να κλέψει την δόξα του Mπέμπε Γκρίλο αλά ελληνικά. Για να δούμε...
aris_spiliotopoulos_2007_10_18_kaiafas.jpg.jpg
Tελευταίο αφήνουμε το κόμμα που ετοιμάζει η γαλάζια γενιά τωνΚυριάκου Μητσοτάκη, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και Άρη Σπηλιωτόπουλου.
Για την ώρα δεν θα σας πούμε περισσότερα. Μείνετε συντονισμένοι...

kourdistoportocali.com

0 σχόλια: