Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Carnival: Εξετάζει προοπτικές και δυνατότητες στην Ελλάδα

  Eνδιαφέρον για Αθήνα, Σαντορίνη και Ηράκλειο.

Μία ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη για τον τομέα της κρουαζιέρας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις μέρες στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, δύο υψηλόβαθμα στελέχη της Carnival Corporation διερευνούν το έδαφος και εξετάζουν τις δυνατότητες,και της επενδυτικής, πέραν της επιχειρηματικής, δραστηριότητας της εταιρείας στην Ελλάδα, προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα σχέδια της εταιρείας για τη χώρα μας για το εγγύς μέλλον.....

Ο Giora Israel, Senior Vice President, Ports & Destination Development και ο Michael Nesture, Υπεύθυνος Ευρώπης, πραγματοποιούν συναντήσεις με υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη – Ο. Κεφαλογιάννη, K. Μουσουρούλη, Ν. Μηταράκη κ.α.- και σήμερα πιθανότατα θα συναντηθούν και με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ.
Από ό,τι μαθαίνουμε, το ενδιαφέρον της εταιρείας είναι έντονο και έμπρακτο, αναζητούν απαντήσεις σε πολύ συγκεκριμένα πλάνα που έχουν και γενικά όλα δείχνουν ότι πρόκειται για επίσκεψη υψηλής σημασίας.
Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δείχνουν αρκετό ενδιαφέρον για το Κατάκολο, για το οποίο φαίνεται να έχουν ειδικά σχέδια. 
 tourismlobby.blogspot.gr

0 σχόλια: