Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

“Χάλασε” η συγχώνευση Εθνικής – Eurobank


20130407-215343.jpg

ΣΟΥΖΑ Ο “ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ” ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ; Όχι μωρέ, την δουλειά του κάνει… Πριν από λίγο. Εάν ισχύει, τότε ο Προβόπουλος και ο Στουρνάρας δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα. Και ο Μήτσος ο κομμωτής από την Άρτα είχε απόλυτο δίκιο όταν μας έλεγε πριν από βδομάδες ότι “δύο κεφάλια μαζί δεν τα κουρεβββ ούτε ο Βιντάλ Σασούν”.
Απομένει να δούμε εάν θα υλοποιηθεί το τρισάθλιο σενάριο υπεξαίρεσης της Εθνικής από τους απατεώνες της Deutche Bank και μιζανπλί στην άλλη....


Εάν γίνει αυτό και ο Προβόπουλος με τον Στουρνάρα συνεχίζουν να ζουν στην Ελλάδα, τότε ο Φαλμεράυερ είχε απόλυτο δίκιο. Μιλ περ σεντ.

Τέλος στη διαδικασία συγχώνευσης της Εθνικής Τράπεζας με τη Eurobank έβαλε σύμφωνα
με πληροφορίες της “Ελευθεροτυπίας” η τρόικα στη συνάντηση που είχε το βράδυ της Κυριακής με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. Αναμένονται ανακοινώσεις από τις δύο τράπεζες.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών είχαν εμφανιστεί εξαρχής αρνητικοί στα συγκεκριμένα σχέδια με τις ευλογίες της κυβέρνησης αλλά στην σύσκεψη που έληξε λίγο πριν τις 21:00 στο υπουργείο Οικονομικών φέρεται να έθεσε “κόκκινη γραμμή”.
Στη συνάντηση συμμετείχε και ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Γ. Προβόπουλος.
Νωρίτερα, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου πραγματοποιήθηκε το πρωί συνάντηση της τρόικας με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας έκανε λόγο για σημαντική πρόοδο σε όλα τα επίπεδα των διαπραγματεύσεων, αλλά ταυτόχρονα παραδέχθηκε πως υπάρχουν ακόμα πολλά ανοικτά 
 olympia.gr

0 σχόλια: