Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Τρέλα με Μπέκαμ στη Σαγκάη!



 Τρέλα με Μπέκαμ στη Σαγκάη! (photos) | onsports.gr
 (Η άλλη όψη στην Παγκόσμια κρίση……. )


Η Σαγκάη Σενούα δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ το μήνα στον Ντέβιντ Μπέκαμ για να φορέσει τη φανέλα της και του ετοιμάζει διαφημιστικές συμφωνίες ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ!
Η αποχώρηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι δεν ενόχλησε ιδιαίτερα τον Άγγλο διεθνή καθώς από χρήματα άλλο τίποτα! Πλέον ο αστέρας του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου έχει να επιλέξει ποια από τις προτάσεις θα επιλέξει που θα του γεμίσουν τους τραπεζικούς του λογαριασμούς....

Χωρίς καμία αμφιβολία αυτή που θα τον κάνει να μη δουλέψει κανένας απόγονός του έρχεται από την Κίνα και την Σαγκάη Σενούα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η πρώην ομάδα του Ντιντιέ Ντρογκμπά, του προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ το μήνα (!), την ώρα που του έχει έτοιμες συμφωνίες με διαφημιστικές εταιρίες που θα του αποφέρουν ακόμα 20 εκατομμύρια ευρώ!
Ήδη στην Κίνα γίνεται ένας… χαμός με την ελπίδα να φτάσει ο Άγγλος αστέρας στη χώρα. Το θετικό για τη Σαγκάη αφορά το γεγονός ότι η Βικτόρια Μπέκαμ μπορεί να πουλήσει τα νέα της προϊόντα σε μία χώρα που έχει σαφώς περισσότερο κόσμο.

onsports.gr

0 σχόλια: