Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Τέσσερις ελληνικές παραλίες στις 100 καλύτερες του κόσμου

Τέσσερις ελληνικές παραλίες στις 100 καλύτερες του κόσμου Κρυστάλλινα νερά, πεντακάθαρες παραλίες, μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και «βουτιές» σε έναν παράδεισο που λέγεται Ελλάδα.
Η μοναδική της ομορφιά έχει «τρυπώσει» στη λίστα που δημοσίευσε το CNN με τις 100 καλύτερες παραλίες του κόσμου. Η συγκεκριμένη λίστα προέκυψε από ψηφοφορία που διεξάγει το αμερικανικό δίκτυο στο Facebook.
Λευκάδα, Ζάκυνθος και Κρήτη φιλοξενούν κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο....
Και όχι άδικα, καθώς κάποιες από τις παραλίες του έχουν αναγνωριστεί διεθνώς ως καλύτερες του κόσμου.
Ψηλότερα από όλους τους «εκπροσώπους» της Ελλάδας στον άτυπο διαγωνισμό είναι οι Εγκρεμνοί στη Λευκάδα, που είναι στη θέση 24 για τα «γαλάζια νερά της, τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα και το γεγονός ότι υπάρχει αρκετός χώρος για όλους», όπως επισημαίνεται.
Στην 32η θέση της λίστας βρίσκεται το μαγευτικό Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, ενώ λίγο πιο κάτω, στην 35η θέση είναι ο Μπάλος στα Χανιά. 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Μπάλος είναι «μία λιμνοθάλασσα όπου τα χρώματα στροβιλίζονται, από παστέλ ροζ σε μπλε και τιρκουάζ». 
Ίσως λίγο αδικημένα να είναι τα Φαλάσαρνα, επίσης στα Χανιά, που βρίσκονται στην 100η θέση η οποία απλά εξυμνείται για τον άπλετο χώρο που διαθέτει.

0 σχόλια: