Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Αγία Νάπα: Λουκέτο στο μουσείο του Σεξ, πριν προλάβει καλά – καλά να λειτουργήσει

 

Με παρέμβαση του Δήμου Αγίας Νάπας το Μουσείο του Σεξ που λειτούργησε μόλις πριν από λίγες μέρες, έβαλε λουκέτο αφού ο ιδιοκτήτης του δεν είχε εξασφαλίσει την απαιτούμενη άδεια αλλαγής χρήσης του χώρου.

Λουκέτο έβαλε ο Δήμος Αγίας Νάπας στο πρώτο Μουσείο Σεξ της Κύπρου το οποίο λειτούργησε πριν από λίγες μόλις ημέρες προσελκύοντας δεκάδες ξένους και ντόπιους περιηγητές....

Ο Δήμος Αγίας Νάπας εξασφάλισε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου την έκδοση προσωρινού διατάγματος αναστολής της λειτουργίας του συγκεκριμένου μουσείου και ο ιδιοκτήτης, προς αποφυγή δικαστικής διαμάχης με το δήμο, συμμορφώθηκε αναστέλλοντας την λειτουργία του Μουσείου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Αγίας Νάπας, Γιάννη Καρούσο ο ιδιοκτήτης του πρωτοποριακού για τα κυπριακά δεδομένα, μουσείου ενώ αρχικά είχε νοικιάσει μια κατοικία δεν εξήγησε και δεν ζήτησε ποτέ να εξασφαλίσει την απαιτούμενη άδεια έτσι ώστε να μπορεί νόμιμα να προχωρήσει στην μετατροπή της σε μουσείο.

Το συγκεκριμένο μουσείο λειτουργούσε ακριβώς απέναντι από το ιστορικό μοναστήρι της Αγίας Νάπας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το μουσείο του Σεξ περιελάμβανε διάφορα είδη εκθεμάτων που έχουν σχέση με την ερωτική πράξη κάποια από τα οποία χρονολογούνται αρχές του 20ου αιώνα, πληθώρα ερωτικών βιβλίων και ξένων, τα οποία έχουν γραφτεί από τη δεκαετία του ’30 κι έπειτα, καθώς οπτικοακουστικό υλικό από την πρώτη ταινία έντονου ερωτικού περιεχομένου που γυρίστηκε στην Ευρώπη το 1927, την πρώτη φουσκωτή κούκλα που κυκλοφόρησε στην Κύπρο τη δεκαετία του 1970, ερωτικές κινηματογραφικές αφίσες, διάφορα αγαλματίδια από την Κύπρο και το εξωτερικό με αποκλειστικό θέμα τον έρωτα, ερωτικές φωτογραφίες γυναικών, ανδρών και ζευγαριών και πολλά άλλα.

 newsit.com.cy

0 σχόλια: