Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Διακοπές με ανδροπαρέα: αξία ανεκτίμητη


Αγάπησες. Παράφορα μάλιστα. Ερωτεύτηκες κάποτε και τώρα έχει μετεξελιχθεί σε κάτι πιο στέρεο και βαθύ ή είσαι ακόμα στα μέλια. Δεν θες να την αφήσεις λεπτό από τα μάτια σου και την αγκαλιά σου. Ζηλεύεις ακόμα και τον αέρα που την πλησιάζει, βλέπεις παντού εχθρούς, αντίζηλους, κόκορες που σκοπό έχουν να μπουν στο κοτέτσι σου. Μπράβο σου και καλούς απογόνους, αλλά να ξέρεις ότι δεν είσαι ο μόνος. Να ξέρεις επίσης ότι συνήθως τίποτα δεν κρατάει για πάντα, αλλά όπως και να έχει καλή επιτυχία, μπορεί εσύ να είσαι η εξαίρεση στον κανόνα και να μας διαψεύσεις όλους....Ολη αυτή η εισαγωγή έγινε διότι ξέρουμε πώς νιώθεις. Ξέρουμε επίσης ότι φέτος είναι το πρώτο καλοκαίρι ή ένα ακόμα καλοκαίρι που θα κάνεις διακοπές μόνο μαζί της ή με εκείνην και άλλα ζευγάρια (που έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί από εκείνη) και θα είναι το πρώτο καλοκαίρι ή ένα ακόμα καλοκαίρι που θα απαρνηθείς τους κολλητούς που κάνατε διακοπές μαζί μέχρι να ζευγαρώσεις. Σε καλώ να το ξανασκεφτείς, φίλε καψούρη, αγαπημένε παντοφλέιρο, αξιότιμε ζηλιάρη. Τα φιλαράκια σου σε χρειάζονται αλλά πίστεψέ με: εσύ τα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη.
 
Οσο κι αν αγαπάς, όσο και να ζηλεύεις, όσα πλάνα κι αν έχεις κάνει μαζί της για όλο το καλοκαίρι, πάντα υπάρχει χώρος για λίγες μέρες με τους φίλους σου. Οχι απαραίτητα για να γκομενίσεις, όχι για να κάνεις σε λίγες μέρες όσα έχεις στερηθεί εδώ και λίγο καιρό -αν θες να τα κάνεις, τα κάνεις και πίσω από την πλάτη της- αλλά γιατί επιτέλους θα ξανανιώσεις ζωντανός. Θα ανανεωθείς, θα πεις και θα κάνεις τις καφρίλες σου, θα πιεις και θα γίνεις χώμα χωρίς να προσέχεις μη σε δει εκείνη, θα βρίσεις, θα ρευτείς, θα μιλήσεις για μπάλα, θα κάνεις όλα αυτά που κάνουν τα αγοράκια ή οι άντρες όταν είναι μόνοι τους.  Ναι, θα μιλήσεις ελεύθερα και για γκόμενες χωρίς λογοκρισία, χωρίς να ψιθυρίζεις, χωρίς να κάνεις νοήματα μην τυχόν και σε πάρει χαμπάρι - αυτό δεν είναι άλλωστε το φυσιολογικό; 
 
Μη μασήσεις από την γκρίνια. Μην ενδώσεις στα παρακάλια, μην υποκύψεις στις απειλές του τύπου «αν είναι έτσι, θα πάω κι εγώ λίγες μέρες με τις φίλες μου». Ας πάει. Σχέση έχετε, όχι από ένα κελί σε διαφορετικές πτέρυγες του Κορυδαλλού. Αν περάσετε καλά ο καθένας με την παρέα του, θα περάσετε ακόμα καλύτερα όταν είστε μετά οι δυο σας. Ακου κι ένα μυστικό: ακόμα και το σεξ, θα είναι πολύυυ καλύτερο!
 sportday.gr

0 σχόλια: