Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Μπίζνες του Ριζάι μέσα απο τις φυλακές ενώ η ομάδα των δραπετών Τρικάλων γυροφέρνει τον Παρνασό!

  Γιατί δεν διαφεύγουν στην Αλβανία και μένουν Ελλάδα;

Το γιατί οι ομάδα των δραπετών δεν την  κοπανάει  να πάει στην Αλβανία ενώ γυροφέρνει την περιοχή του Παρνασού ...μόνο τυχαία δεν φαίνονται να είναι ! 
Αξιωματικοί  της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν  να διαβάσουν τις κινήσεις της Ομάδος των δραπετών Τρικάλων,
αλλά  αν πάρουμε τα γεγονότα και το τρόπο αντίδρασης αλλά και εξοικείωσης των κακοποιών με τα όπλα
είναι ολοφάνερο οτι δεν είναι απλοί κακοποιοί αλλά σίγουρα με Στρατιωτική ή παραστρατιωτή εκπαίδευση !
Το ότι καταφέρνουν επί τρεις μήνες να αποφεύγουν τα μπλόκα δείχνει οτι οι Αλβανοί έχουν  τέτοια υλικοτεχνική  υποδομή που είναι ένα βήμα μπροστά από την Αστυνομία ! ....

Αλλά όταν έχουμε ξηλώσει όλα τα τοπικά τμήματα ,δεν έχουμε ανθρώπους που να γνωρίζουν ανθρώπου και τοποθεσίες αυτά ειναι αναμενόμενα !

Το παράξενο όμως και σίγουρο ειναι ανησυχητικό οτι η ομάδα αν και έχει το χρόνο και το χρήμα ...Μην ξεχνάμε οτι έχει αποκομίσει πάνω απο ενα 1εκ ευρώ μόνο απο τη ληστεία της Λάρισας,  δεν βιάζεται να την κοπανήσει απο την Ελλάδα διακινδυνεύοντας τη σύλληψη πράγμα που είναι μάλλον απίθανο ,εμείς πιστεύουμε οτι θα γίνει μάχη ,αλλά γυροφέρνει έξω από συγκεκριμένους χώρους κράτησης !
Το να είναι στις φυλακές Μαλανδρινου ένας από τους σκληρότερους Αλβανούς κακοποιούς ο Αλκέτ Ριζάει και να κάνει μπίζνες  που απο τις πληροφορίες που βγήκαν στην δημοσιότητα...και αυτός αλωνίζει !
Το κακό όμως ειναι οτι επι τρεις μήνες αλωνίζουν απέξω οι Αλβανοί δραπέτες  και η Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα .... Να μην ξεχνάνε τα σαίνια της ΕΛ.ΑΣ οτι ο δραπέτης που συνελλήφθη μίλησε για κρυσφήγετα και όχι για σχέδια διαφυγής !
Αλήθει μήπως ε'ιχαμε καμιά παραίτηση  στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ή στο Δημοσίας Τάξεως Καμιά παραίτηση  μετά την δολοφονία του Αστυνομικού έτσι για το γαμώτο ; Δε το νομίζω !
Το ρεπορτάζ !!! Νέες «επιχειρηματικές» κινήσεις φαίνεται πως έκανε ο διαβόητος Αλβανός κρατούμενος, Αλκέτ Ριζάι, στις φυλακές Μαλανδρίνου. Σύμφωνα με συνομιλίες που κατέγραψε ο «κοριός» της ΕΥΠ, κάνει εμπόριο πετρελαίου από τον Καναδά στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, διαπιστώνεται η χρήση και διακίνηση ναρκωτικών εντός των φυλακών.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Βήματος», οι διάλογοι που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των συναλλαγών είναι συνταρακτικοί.

Οι διάλογοι είναι αποκαλυπτικοί


«Ουρέα, θα τ' δώσου ιγώ τα 700 ιυρώ π' τα 'χω ιγώ απάνου μ', να μη τα χαλάσου... σα να τα δίνου σι σένανε. Ναι, τα δίνου κι είμαστι καθαροί και μετά συνεχίζουμι», είπε ένας κρατούμενος σε μέλος του κυκλώματος εκβιαστών του Αγρινίου, ονόματι ΒΕΝ, προκειμένου να λύσουν μια οικονομική διαφορά ύψους 700 ευρώ.


Οι παράνομοι διάλογοι συνεχίζονται.  «Λοιπόν άκουσέ με, εκει'ός ου φίλους μ' ικεί θέλ' να πάει να δει ένα σήμιρα να πάρ', κατάλαβις; Αυτός μι του... αυτό που 'στ'λεις εσύ ρε. Θα πάω να τ' δώσου... θα πάω να τ' δώσου ιγώ 700 ευρώ που 'χου μάσ' και 700 π' του 'δωσα προχτές...1.400 κι είμαστι κουμπλέ».


Σε άλλη συνομιλία των κρατουμένων για το κύκλωμα εκβιαστών, φαίνεται πως κάνουν και χρήση και διακίνηση ναρκωτικών: «Εμπλιξα. Και είχα ακόμη να φανταστείς επειδή... λίγο ήπια, κανά... έτσ' ξέρου 'γώ και τώρα έτσ' του υπόλοιπου ήπια τώρα ένα μύτου και μπήκα στ' πρίζα τώρα».


Επιπλέον ένας κρατούμενος σε σωφρονιστικό ίδρυμα επικοινωνεί με μέλη του κυκλώματος και αναφέρει ότι στο κελί του έγινε έρευνα από σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Οπως περιγράφει, «μας έκαναν μαρς χθες κι έγινε ψακτική! Μου βρήκαν όμως μόνο τον φορτιστή...».
veteranos.gr

0 σχόλια: