Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Στην Αθήνα το υπερπολυτελές Α380 της Emirates



 
Στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προσγειώθηκε το μεσημέρι το υπερσύγχρονο αεροσκάφος Α380 της Emirates, το οποίο πραγματοποίησε σήμερα μία και μοναδική πτήση προς την ελληνική πρωτεύουσα.

«Τον Ιούνιο του 1996, η Emirates πραγματοποίησε την πρώτη της πτήση στην Ελλάδα. Δεκαέξι χρόνια αργότερα, παρουσιάζουμε τις πολυβραβευμένες υπηρεσίες του Α380 εκτελώντας την πτήση από Ντουμπάι προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αποδεικνύοντας τη δέσμευσή μας στην Ελλάδα», δήλωσε ο Richard Jewsbury, Senior Vice President Commercial Europe and Russian Federation....



Η πτήση της Emirates με κωδικό ΕΚ105 αφίχθη στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 12:50, ενώ η πτήση της επιστροφής με κωδικό ΕΚ106 θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 16:40.


Το αεροσκάφος μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 517 επιβάτες, 427 επιβάτες στην Οικονομική Θέση, 76 στη Διακεκριμένη και 14 στην Πρώτη Θέση.


Το A380 της Emirates προσφέρει μια σειρά από καινοτομίες που κάνουν το ταξίδι πιο άνετο και ευχάριστο για τους επιβάτες που ταξιδεύουν σε όλες τις θέσεις. Οι επιβάτες της Πρώτης Θέσης μπορούν να χαλαρώσουν σε ένα από τα 14 επίπεδα κρεβάτια στις ιδιωτικές σουίτες.
 Η καμπίνα επίσης διαθέτει δύο shower spa. Επίσης, οι επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης μπορούν να απολαύσουν νέας γενιάς θέσεις σχεδιασμένες έτσι ώστε να εξασφαλίζουν ότι και οι 76 θέσεις - που μετατρέπονται σε επίπεδα κρεβάτια μήκους μέχρι και 2 μέτρα - έχουν άμεση πρόσβαση στο διάδρομο.
Παράλληλα, οι επιβάτες όλων των θέσεων μπορούν να απολαύσουν το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει της Emirates, ice Digital Widescreen (πληροφορίες, επικοινωνία, διασκέδαση) το οποίο διαθέτει περισσότερα από 1.400 κανάλια ψυχαγωγίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Αθήνα αποτελεί την πιο κερδοφόρα γραμμή της Emirates στο ευρωπαϊκό δίκτυο. Η εταιρεία πραγματοποιεί 7 πτήσεις την εβδομάδα προς Αθήνα, χρησιμοποιώντας αεροσκάφη Airbus A340-300 και A330-200, ενώ στον όμιλο απασχολούνται περισσότεροι από 170 Έλληνες.
protothema.gr 

0 σχόλια: