Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Αλβανοί δεύτερης γενιάς για τον Λαζόπουλο οι Βορειοηπειρώτες που συμμετέχουν στη Χρυσή Αυγή


Σχόλιο: Δεν υποστηρίζουμε την ΧΑ και γενικότερα τα κόμματα. Αλλά όταν η σημαία της Β. Ηπείρου γίνεται φασιστικό σύμβολο (από έναν γιατρό πριν λίγες βδομάδες) και οι Βορειοηπειρώτες (ανξαρτήτως αν υποστηρίζουν την ΧΑ ή κάτι άλλο) γίνονται Αλβανοί, τότε θα σταθούμε απέναντι σε κάθε προπαγάνδα. Η πλάκα είναι πως ο Άλφα έχει καταφέρει να έχει τον Λαζόπουλο και την Κάτια Μακρή το ίδιο βράδυ. Μεγάλη επιτυχία του σταθμού. Πρώτα σατιρίζουμε αυτά που συμβαίνουν ώστε να εξατμιστεί ό θυμός και η οργή της κοινωνίας και έπειτα πλύση εγκεφάλου με παπαγαλάκια ώστε να πειστεί ο λαός για την αναγκαιότητα των μέτρων. Το άρθρο από το ιστολόγιο Βορειοηπειρωτικά....



Αστοιχείωτος για ακόμη μια φορά ο επαναστάτης του Κολωνακίου Λάκης Λαζόπουλος.
Στην πρεμιέρα της εκπομπής Αλ Τσαντίρι, είπε ότι "...επίσης γνωρίζω. Και ξέρω πάντα όταν λέω ότι γνωρίζω, ότι αρκετοί Αλβανοί δεύτερης γενιάς μπαίνουν μέσα στη Χρυσή Αυγή. Γι'άυτό και φοράνε και μάυρα μπλουζάκια όλοι για να μην τους μπερδεύουμε. Για να μπορέσουν να βγάλουν και αυτοί κάπου τον ρατσισμό που και ίδιοι έχουν ζήσει στο παρελθόν σε άλλους διαφορετικού. Κουβαλάνε και μπλούζες για να μην γίνει λάθος. Γιατί κατά βάση το θέμα της Χρθσής Αυγής είναι το χρώμα."
Κύριε Λαζόπουλε, αυτοί οι "Αλβανοί δεύτερης γενιάς" όπως λέτε, είναι Βορειοηπειρώτες και εντάσσονται στη Χρυσή Αυγή επειδή τόσα χρόνια το πολιτικό σύστημα και κάποιοι "προοδευτικοί" (εντός εισαγωγικών) σαν εσάς δεν έχουν μάθει ακόμη να τους αναγνωρίζουν ως αυτό που είναι, ωςΈλληνες!!!



Οι Βορειοηπειρώτες δεν ήταν και δεν είναι ναζιστές, έχυσαν αίμα για να πολεμήσουν τον ναζισμό και τους ντόπιους συνεργάτες τους και δεν ανταμείφθηκαν ποτέ γι' αυτό από τη διεθνή κοινότητα, με το ελάχιστο, την ελευθερία τους!

borioipirotika.blogspot.gr

0 σχόλια: