Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Πρέσβης Ισραήλ:Η Ελλάδα μπορεί να γίνει κέντρο μεταφοράς φυσ. αερίου

Την αναγκαιότητα ενίσχυσης της συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ισραήλ σε όλους τους τομείς τονίζει σε αποκλειστική του συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρεσβευτής του Ισραήλ Άριε Μέκελ.
«Ισραηλινές εταιρίες είναι έτοιμες να ερευνήσουν για φυσικό αέριο στην Ελλάδα και έχουμε τονίσει αυτό στην ελληνική πολιτική ηγεσία. Και εκτός αυτού, θα θέλαμε να καταστήσουμε την Ελλάδα ένα κέντρο για τη μεταφορά του φυσικού αερίου από το Ισραήλ προς την Ευρώπη», τονίζει ο κ. Μέκελ. Σημειώνει μάλιστα ότι πρόσφατα έγινε στη Λευκωσία συνάντηση αντιπροσωπειών από την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ, που διερεύνησαν την πιθανότητα ενός τριμερούς πλαισίου ευρείας ενεργειακής συνεργασίας...
Μάλιστα, η πρώτη ομάδα εργασίας αναμένεται να συναντηθεί στο Ισραήλ μέσα σε δύο μήνες. Ο Άριε Μέκελ τόνισε ακόμη ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπινιαμίν Νετανιάχου έχει μιλήσει αρκετές φορές με την γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και πολλούς Αμερικανούς ηγέτες, απευθύνοντάς τους έκκληση να βοηθήσουν την Ελλάδα σε αυτή την κρίση. «Εμείς ελπίζουμε ότι ο ελληνικός λαός θα βγει από αυτή την κρίση πιο δυνατός» τονίζει ο ισραηλινός πρεσβευτής.
 Newsbomb.gr

0 σχόλια: