Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΑΥΤΙΑ-ΠΑΠΑΔΑΚΗ-ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ…ΤΡΑΓΚΑ κλπ» …!!!

Αυτό που πρέπει να μας εντυπωσιάζει τα τελευταία χρόνια είναι το φαινόμενο που παρατηρείται από την μία να προβάλλονται όλα τα καθημερινά προβλήματα του λαού και από την άλλη όχι μόνο να μην επιλύονται αλλά αντίθετα να γίνονται όλο και ποιο μεγαλύτερα μέχρι που έφτασαν στο σημεία της πλήρης εξαθλίωσης.
Αυτοί οι κύριοι που μονοπωλούν τις πρωινές εκπομπές παρουσιάζοντας και επικρίνοντας τους κυβερνώντες για τα καθημερινά προβλήματα που έχουν επέλθει στην χώρα και στους Έλληνες πολίτες, έχοντας καλύψει όλη σχεδόν την πρωινή ακροαματικότητα και κυρίως τα σαββατοκύριακα που ο καθένας έχει αναλάβει να ερμηνεύει έναν συγκεκριμένο ρόλο....

Ας πούμε ο κ. ΑΥΤΙΑΣ στον ΣΚΑΥ σήμερα και στον ΑLPHA παλιότερα, έχει χρεωθεί να τρομοκρατεί τον κόσμο παρουσιάζοντας σε καθημερινή βάση κάρτες που φορτώνουν στον έλληνα εργασιακές φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές.
Από την άλλη ο κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ καλεί κομματικούς και έχει χρεωθεί να παρουσιάζει τις διαφορές μεταξύ των κομμάτων σε θέματα καθημερινότητας και δεν διστάζει να τα «λέει χύμα» ¨δίνοντας την εντύπωση ότι πολεμάει το σύστημα.
Οι κ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ σε καθημερινή βάση αναλύουν τις κυβερνητικές πολιτικές και κυρίως αυτές που εφαρμόζονται ενάντια στο λαό εμφανιζόμενοι σαν εκφραστές του λαού αγωνιζόμενοι για τα συμφέροντα του.
Οι κ. ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ και ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ τα Σαββατοκύριακα πασχίζουν να παρουσιάζουν λαμπρά παραδείγματα Ελλήνων επιχειρηματιών προσπαθώντας να πείσουν και τον τελευταίο Έλληνα ότι αν θέλει μπορεί να μοιάσει σε πατριώτες που έχουν πετύχει στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, κάνοντας μας να νοιώθουμε ηλίθιοι και ανίκανοι και οτι έχουμε εγκλωβιστεί σε ένα σύστημα που μας βολεύει από το οποίο δεν θέλουμε στην ουσία να ξεφύγουμε.
Σήμερα έχουμε και το ανεξάρτητο σύστημα που ακούει στο REAL-FM και μονοπωλεί την ακροαματικότητα το πρωί στο αυτοκίνητο και γενικά στους δρόμους κάνοντας αντιπολίτευση στο σύστημα με έναν ΤΡΑΓΚΑ να απευθύνεται σε Ναίτες Ροδόσταυρους και υπόδουλους της Νότιας Μπανανιάς ενός Γερμανικού προτεκτοράτου…και έναν ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ να εγκλωβίζει την σκέψη του απλού Έλληνα θεωρώντας τον πειθήνιο όργανο μιας ουτοπιστικής θεωρείας ότι μπορεί να έχει άποψη για κάτι που αποφασίζει μετα από υπόδειξη χωρίς στην ουσία να μπορεί να κάνει το οτιδήποτε…
Όλα τα παραπάνω μας κάνουν να νομίζουμε ότι έχουμε μια πρωινή ενημέρωση που στην ουσία καταδεικνύει προβλήματα της καθημερινότητας καταδικάζοντας τους πολιτικούς και το σύστημα που έχει φέρει τον τόπο σε αυτή την κατάσταση.
Πως όμως είναι δυνατόν από την μία να έχουμε μια τόσο πολυφωνική και πολύπλευρη ενημέρωση και μάλιστα υπέρ του Έλληνα εργαζόμενου και από την άλλη να καταπατώνται τα δικαιώματα του και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο τα τελευταία 50 χρόνια;
Η απάντηση είναι στο ότι, όλοι αυτοί οι κύριοι στην ουσία φροντίζουν μέσα από τα ΜΜΕ να απορροφούν διανοητικά τους κραδασμούς της αντίδρασης του Ελληνικού λαού σπέρνοντας του διαρκή σύγχυση από την μία και στερώντας του την δυνατότητα να συγκροτηθεί σε κοινωνικές ομάδες ώστε να εκφραστεί μέσα από μία συγκροτημένη κοινωνία που στην ουσία δεν μπορεί να ελέγχει κανένα ΜΜΕ και κανένας Μιντιακός η διαδικτυακός φορέας.
Σήμερα η επικοινωνία γίνεται μέσα από τα ΜΜΕ και σε πολύ μεγάλο βαθμό μέσα από το διαδίκτυο και την κινητή τηλεφωνία, πράγματα που στερούν την προσωπική επαφή των πολιτών κάνοντας τους να δημιουργούν ινδάλματα εικονικής πραγματικότητας που στην ουσία ελέγχουν το πνεύμα του και τον οδηγούν στην καταστροφή….

Περικλής Αθανασόπουλος
attikanea.blogspot.gr

0 σχόλια: