Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Οι καναλάρχες… φέρνουν ξανά τους Κορομηλά, Κανάκη, Καλυβάτση και Παπαδόπουλο στο MEGA


 Οι καναλάρχες… φέρνουν ξανά τους Κορομηλά, Κανάκη, Καλυβάτση και Παπαδόπουλο στο MEGA

 Σε μία εποχή… τηλεοπτικής –και όχι μόνο!- πενίας, το MEGA βγάζει μερικούς «θησαυρούς» από τα ντουλάπια του, ελπίζοντας ότι θα… μοσχοπουλήσουν. 

Περασμένα μεγαλεία, παρακολουθώντας τα να γελάς, να χαίρεσαι, αλλά και να λυπάσαι που τώρα στο τηλεοπτικό τοπίο παρακολουθείς κυρίως, τούρκικες σειρές!
Η ψηφοφορία έλαβε τέλος και 208.209 τηλεθεατές αποφάσισαν το πρόγραμμα που θα προβάλλει το MEGA το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου.Οι «καναλάρχες» λοιπόν, διαμόρφωσαν το πρόγραμμα ως εξής:  .....

-Στις 10:00, το 17ο επεισόδιο της σειράς «Ψίθυροι καρδιάς» με πρωταγωνιστές τον Απόστολο Γκλέτσο και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους)
-Στις 11:00, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Απών» με το Γιάννη Μπέζο
-Στις 12:00, το 5 επεισόδιο της ελληνικής σειράς «Εμείς κι εμείς»
-Στις 13:10, το 26ο επεισόδιο της σειράς «Αυθαίρετοι»
-Στις 16:50, ο τελικός του πρώτου κύκλου από το «So you think you can dance»
-Στις 18:00, το πιο… χορταστικό επεισόδιο, καθώς ο Σπύρος Παπαδόπουλος μέσα από το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» έδωσε 12 εκατομμύρια δραχμές
-Στις 19:00, μία από τις πιο αγαπημένες σειρές, «Οι απαράδεκτοι» με πρωταγωνιστές τους Δήμητρα Παπαδοπούλου, Βλάση Μπονάτσο, Γιάννη Μπέζο και Σπύρο Παπαδόπουλο επιστρέφει για ένα βράδυ
-Στις 22:30, οι «Αμάν», δηλαδή ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης σε ένα επεισόδιο από τα παλιά!
-Στις 23:30, το MEGA θα προβάλλει το πιο φαντασμαγορικό ίσως show… ever, το «Bravo» με τη Ρούλα Κορομηλά να υποδέχεται στη Σύρο το Ricky Martin.

Tην παρουσίαση του προγράμματος εκείνη τη μέρα θα κάνει η Κέλλυ Σακάκου, που είχε αναλάβει και την παρουσίαση του συγκεκριμένου concept «Καναλάρχης για μία μέρα».
 Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε το γύρισμα πριν από λίγες μέρες, που ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία του κοινού και διαμόρφωσαν το πρόγραμμα που θα προβάλλει ο σταθμός της Μεσογείων το ερχόμενο Σάββατο.
 Newsit.gr

0 σχόλια: