Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Διαγωνισμός Havana Club με έπαθλο... το γύρο του κόσμου σε ένα χρόνο! Πηγή: Διαγωνισμός Havana Club με έπαθλο... το γύρο του κόσμου σε ένα χρόνο!

 Δώδεκα μήνες για να επισκεφθεί 12 χώρες και να απολαύσει 12 αξέχαστες εμπειρίες, θα έχει στη διάθεσή του ο νικητής του διαγωνισμού «Havana Club Gap Year», που διοργανώνει το κουβανέζικο ρούμι Havana Club.
Ο νικητής του διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρεία να ξεκινήσει το μοναδικό αυτό ταξίδι από την Κούβα, όπου θα γευθεί τον ασύγκριτο τρόπο ζωής της Αβάνας και την ίδια στιγμή θα τελειοποιήσει τις ικανότητες του στην παρασκευή cocktail μαθητεύοντας δίπλα σε αυθεντικούς Κουβανούς bartenders......

Στη συνέχεια ο νικητής θα γλεντήσει με τους κατοίκους του Notting Hill στο τοπικό Καρναβάλι, θα ζήσει την νυχτερινή ζωή του Τόκιο παρέα με έναν DJ, και θα γιορτάσει την Καταλανική κουλτούρα κατά την διάρκεια της Festa de la Mercee. Και έπεται συνέχεια...
Σκοπός είναι ο νικητής να ανακαλύψει το αυθεντικό πνεύμα του κάθε τόπου και να δείξει στον κόσμο ότι ένα κομμάτι του μοναδικού πολιτισμού της Αβάνας μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε, αρκεί κανείς να διαθέσει χρόνο για να γνωρίσει τους ανθρώπους και να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί τους.
                                Πώς θα επιλεγεί ο τυχερός
Οι υποψήφιοι ταξιδιώτες μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό από τις 10 Ιανουαρίου του 2013 μέσω της σελίδας του Havana Club στο Facebook https://www.facebook.com/havanaclubgreece.
Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να  ανεβάσουν στη διεύθυνση αυτή του Facebook ένα σύντομο βίντεο απαριθμώντας τα τρία πράγματα που θα έπαιρναν μαζί τους  Gap Year αλλά και ποιά τρία πράγματα θα άφηναν πίσω του.
Οι επικρατέστεροι θα αναδειχθούν μέσω ψηφοφορία; του κοινου. Στη συνέχεια οι πέντε δημοφιλέστεροι συμμετέχοντες από κάθε χώρα (τα video των οποίων έχουν λάβει την μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος της πρώτης φάσης), θα κληθούν σε συνέντευξη για την επιλογή του τελικού νικητή.
Ο φιναλίστ κάθε χώρας θα κερδίσει ένα ταξίδι πέντε ημερών στην Αβάνα με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ώστε να συμμετάσχουν στον παγκόσμιο τελικό.
 Φτάνοντας στην Αβάνα οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να γυρίσουν μια ταινία μικρού μήκους εξυμνώντας το πνεύμα της πόλης. Τα video που θα γυριστούν θα ψηφιστούν από την κριτική επιτροπή με σκοπό να αναδείξουν τον μεγάλο νικητή του Havana Club Gap Year.
Το blog του νικητή του Havana Club Gap Year θα είναι live στην σελίδα του Havana Club στο Facebook σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και θα ενημερώνεται τακτικά με συνεντεύξεις φωτογραφίες και βίντεο από κάθε τόπο επίσκεψης του νικητή.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Havana Club μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα www.havana-club.com και να παρακολουθήσετε το Havana Club στο Facebook https://www.facebook.com/havanaclubgreece.
iefimerida.gr

0 σχόλια: