Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Μ. Βρετανία: Η παγωνιά έφερε "έκρηξη" κρατήσεων για το Καθολικό Πάσχα!

               +47% για Ελλάδα δίνουν First Choice και Thomson

Σε μαζική φυγή τρέπονται οι Βρετανοί για τις μέρες του Πάσχα των Καθολικών ωθούμενοι από την συνεχιζόμενη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα το τελευταίο διάστημα και την παγωνιά που επικρατεί! Περισσότεροι από 1,7 εκατ. Βρετανοί υπολογίζεται ότι θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό το επόμενο πενθήμερο και οι προορισμοί...

που συγκεντρώνουν τις περισσότερες προτιμήσεις στο κύμα κρατήσεων του τελευταίου 10ημέρου  είναι οι πιο...ζεστοί, δηλαδή τα Κανάρια, η Ελλάδα, οι Βαλεαρίδες, η Τυνησία και λιγότερο η Αίγυπτος.
Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσαν ο First Choice  και ο Thomson στο travelmole, οι κρατήσεις για Κανάρια, Ελλάδα και Τυνησία εμφανίζουν αύξηση κατά 73%, 45% και 37% αντίστοιχα, σε σύγκριση με το 2012. Βεβαίως, αν η σύγκριση γίνεται με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα και όχι με την αντίστοιχη περίοδο του Πάσχα, τότε το πραγματικό ποσοστό είναι σαφώς χαμηλότερο, αλλά παρόλα αυτά διαφαίνεται μία ξεκάθαρη τάση.
Στα σχετικά σχόλια του ABTA, πάντως, αναφέρεται ότι οι προτιμήσεις μέχρι την έξαρση των τελευταίων ημερών επικεντρώνονταν περισσότερο σε Κανάρια, Βαλεαρίδες, Τυνησία και Αίγυπτο.
 tourismlobby.blogspot.gr

0 σχόλια: