Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

- ellinair: Το νέο μεγάλο εγχείρημα του Μ. Μουζενίδη


 

Aναφορές στη σύσταση αεροπορικής εταιρείας, υπό την επωνυμία ellinair, ένα από τα οράματα, επί χρόνια, του Μπόρις Μουζενίδη, το οποίο όραμα, όπως όλα δείχνουν βρίσκεται κοντά στην υλοποίηση. Η σχετική απόφαση ελήφθη πριν από μήνες και το τελευταίο διάστημα η σχετική “είδηση” κυκλοφόρησε πολύ μεταξύ των συνεργατών της εταιρείας στην Ελλάδα, μετά και από μία αναφορά στο λογότυπό της......

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου, Αλέξανδρο Τσαντικίδη, αν όλα πάνε καλά, η εταιρεία θα ξεκινήσει πτήσεις εντός του α΄εξαμήνου του 2013, από τη Μόσχα, Αγία Πετρούπολη και δύο περιφερειακές πόλεις της Ρωσίας, σε εποχιακή βάση. 
Βάση για την ellinair, θα είναι το αεροδρόμιο “Μακεδονία” στη Θεσσαλονίκη και αρχικά η εταιρεία θα χρησιμοποιεί Airbus A320 σε διαμόρφωση 160-165 θέσεων, με business-class.  
Όπως εξήγησε ο κ. Τσαντικίδης, η ανάγκη κάλυψη της ζήτησης των πελατών της Mouzenidis Travel αναγκάζει την εταιρεία να χρησιμοποιεί εκατοντάδες πτήσεις διαφορετικών αεροπορικών εταιρειών, έργο δύσκολο και απαιτητικό, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην απόφαση να δημιουργήσει τη δική της αεροπορική εταιρεία, η οποία θα προσφέρει δελεαστικές τιμές και καλές υπηρεσίες.
Ο σχεδιασμός είναι το 2014, η ellinair να διακινεί περίπου το 30% της πελατείας της Mouzenidis Travel. 
Όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι βασικές και καθοριστικές λεπτομέρειες και αφού θα έχει προχωρήσει προς το τέλος της η απαιτούμενη διαδικασία αδειοδοτήσεων (έχουν ήδη γίνει οι πρώτες κινήσεις) το όλο εγχείρημα θα παρουσιαστεί επίσημα, στη Θεσσαλονίκη.
 tourismlobby.blogspot.gr

0 σχόλια: