Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η Google ξεκινά επαληθεύσεις λογαριασμών στο Google+



william shatner2 Η Google ξεκινά επαληθεύσεις λογαριασμών στο Google+Πριν από λίγες εβδομάδες, η Google αποφάσισε να κλείσει το λογαριασμό William Shatner που είχε δημιουργηθεί στο Google+, με το σκεπτικό ότι δε δημιουργήθηκε από τον ηθοποιό που ενσάρκωσε τον Captain Kirk στο Star Trek, αλλά από έναν θαυμαστή του.
Ωστόσο, ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανήκε πράγματι στον Willian Shatner, ο οποίος βέβαια δε χάρηκε καθόλου όταν είδε το λογαριασμό του απενεργοποιημένο. Η Google λαμβάνει τώρα μέτρα έτσι ώστε να αποφύγει παρόμοια λάθη στο μέλλον.
Όπως ανακοίνωσε στέλεχος της εταιρείας, οι λογαριασμοί θα περάσουν  σταδιακά από ένα στάδιο επαλήθευσης, (!!!) προκειμένου να βεβαιωθεί η εταιρεία ότι δεν ανήκουν σε τρίτα πρόσωπα.... Αυτό, πάντως, που δε διευκρινίζει η Google, είναι πώς ακριβώς θα γίνει αυτή η επαλήθευση.
Σε πρώτη φάση, θα ελεγχθούν οι λογαριασμοί που φέρονται να ανήκουν σε δημόσια πρόσωπα, καθώς κι αυτοί που έχουν προστεθεί σε μεγάλο αριθμό Circles. Δεν αποκλείεται στο μέλλον να εφαρμοστεί το μέτρο της επαλήθευσης σε όλους τους λογαριασμούς του Google+.
  e-pcmag

0 σχόλια: