Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Πάτρα: Οι φίλοι του γαμπρού «πάγωσαν» όταν είδαν τη νύφη!

 O γαμπρός αποφάσισε να γνωρίσει τη νύφη στους 5 κολλητούς φίλους του, αλλά αυτή η συνάντηση στην Πάτρα, έκρυβε εκπλήξεις...
Μία παρέα επιστήθιων φίλων από την Πάτρα «πάγωσε» όταν αντίκρισε τη μέλλουσα νύφη ενός από τα μέλη της.
Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη είχε παλαιότερα ερωτικές περιπτύξεις με τους τρεις από τους συνολικά πέντε φίλους! Η νύφη είχε γνωρίσει και τους τρεις, μέσω του ίντερνετ....

Η συνάντηση γνωριμίας με τους φίλους του άντρα της, έγινε πριν από δύο εβδομάδες σε καφέ της Ρήγα Φεραίου. Ο 35χρονος γαμπρός κάλεσε τους φίλους του για να τους γνωρίσει τη σύντροφό του, με την οποία, όπως τους εξήγησε, πήραν γρήγορα την απόφαση (μόλις τρεις μήνες σχέσης) να παντρευτούν. Όταν οι τρεις την είδαν μπροστά τους έμειναν με το στόμα ανοιχτό, ενώ εκείνη ατάραχη τους συστήθηκε και συμπεριφερόταν σαν να τους έβλεπε για πρώτη φορά.
Σύμφωνα με το dete.gr, ο ένας από τους τρεις ήταν εκείνος που είχε κάνει την αρχική γνωριμία μαζί της μέσω του ίντερνετ και συγκεκριμένα μέσα από ένα σάιτ αναζήτησης ερωτικών συντρόφων. Αφού συναντήθηκαν πάνω από τρεις φορές και είχαν ερωτική επαφή, ο νεαρός την έπεισε να έχουν ομαδική συνεύρεση και κάλεσε τους άλλους δύο φίλους του.
Όλα αυτά πέρυσι το καλοκαίρι. Τα ίχνη της κοπέλας χάθηκαν και συμπτωματικά την ξανασυνάντησαν ως σύντροφο και υποψήφια νύφη του τέταρτου φίλου τους.
Ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας μη γνωρίζοντας την άλλη πτυχή την οποία σκέπτονται να του αποκαλύψουν οι φίλοι του...
 

0 σχόλια: