Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com
Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.
Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσιαΠαρασκευή 8 Μαρτίου 2013
Χρυσοi Σκουφοι 2013:
Οι τάσεις της χρονιάς και οι επικρατέστεροι για βραβείo.
Οι υποψηφιότητες
της Σαντορίνης είναι :
ASSYRTIKO Ελληνική
κουζίνα ,ΚΟΥΚΟΥΜΑΒΛΟΣ Δημιουργική κουζίνα, ΝΥΧΤΕΡΙ Ελληνική κουζίνα, SALTSA
Ελληνική κουζίνα, ΣΕΛΗΝΗ Μοντέρνα
ελληνική κουζίνα, 1800
Μοντέρνα διεθνής κουζίνα.
Μοντέρνα διεθνής κουζίνα.
Σύμφωνα με τον διοργανωτή, "ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ," τα επικρατέστερα για βράβευση εστιατόρια Ελληνικής Κουζίνας τη Δευτέρα 11
Μαρτίου «Μεγάλη Βρεταννία» (για την Σαντορινη )ειναι: ....
«Σελήνη», από τα εμβληματικά
εστιατόρια του νησιού, που ασχολείται επί χρόνια με το… σπορ, ο Νίκος Μπούκης
μαγείρεψε την τελευταία σεζόν νιόκι φάβας σε ζωμό καπνιστής ρέγκας με
λευκαδίτικο σαλάμι, ντοματοκεφτέ σαν σπρινγκ ρολ με φάβα-μαγιονέζα και –ναι
είναι γεγονός– γλυκό φάβας, σαν κρέμα με γάλα, ζάχαρη.
Ο
Νίκος Πουλιάσης ντύνει τον μπακαλιάρο με κρούστα ντοματοκεφτέ στον
«Κουκούμαβλο» και τον σερβίρει με τσιπς από την πέτσα του, μους φάβας με άγρια
κάππαρη και σάλτσα αγγουριού και kiwi. καραμελωμένο τζίντζερ.
Οι Υποστηρικτές των Χρυσών Σκούφων 2013
είναι οι VOLVO, CARDHU - ZACAPA (DIAGEO RESERVE BRANDS), S.PELLEGRINO - ACQUA
PANNA, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, και η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ -
ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΤΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2013.
athinorama.gr
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου