Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

«Επέστρεψε» το δαχτυλίδι και πήρε… σπίτι


«Επέστρεψε» το δαχτυλίδι και πήρε… σπίτι

Μια απίστευτη ιστορία μεταξύ ενός επαίτη και μίας γυναίκας

H ιστορία του θυμίζει σενάριο βγαλμένο από το Χόλιγουντ, όμως είναι πραγματική. Ο Μπίλι Ρέι Χάρις ανταμείφθηκε χάρη στην τιμιότητα που έδειξε όταν, ενώ ζητιάνευε κάτω από μία γέφυρα κοντά στην κεντρική πλατεία του Κάνσας, μία γυναίκα έριξε κατά λάθος το διαμαντένιο της δαχτυλίδι στο ποτήρι που εκείνος κρατούσε.....
Την άλλη μέρα η γυναίκα, ονόματι Σάρα Ντάρλινγκ επέστρεψε και του είπε:«Δεν με θυμάσαι αλλά έριξα κάτι πολύτιμο στο ποτήρι σου».
«Ναι», είπε ο Μπίλι Ρέι, «ορίστε, το έχω κρατήσει για σένα». Και της το επέστρεψε.
Η Σάρα του είπε ότι είχε ρίξει το δαχτυλίδι στο ποτήρι γιατί είχε βγάλει ένα εξάνθημα στο δάχτυλό της κι εκείνος με τη σειρά του της είπε ότι όλη τη νύχτα υπήρχε ένας διαβολάκος στον ώμο του που του έλεγε να το πουλήσει και να φύγει.
«Ο παππούς μου ήταν κληρικός και με μεγάλωσε με αίσθημα ευθύνης» υποστηρίζει ο πρώην άστεγος καθώς σήμερα, όπως αναφέρει η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, έχει το δικό του σπίτι στο Κάνσας αγορασμένο με χρήματα που συγκέντρωσαν η Σάρα και ο αρραβωνιαστικός της ανεβάζοντας σε μια ιστοσελίδα την ιστορία του.
Οι δωρεές και τα μηνύματα συμπαράστασης άρχισαν να έρχονται από όλο τον κόσμο, από την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική και μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες συγκεντρώθηκαν 145.000 δολάρια.
 newsbeast.gr
 

0 σχόλια: