Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Τουρκικό νοσοκομείο καλεί νησιώτες μας για εξετάσεις!


Το θέμα προέκυψε μετά από ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ο οποίος αναφέρει πως οι κάτοικοι της Λέσβου νιώθουν απροστάτευτοι απέναντι στην τουρκική επίθεση ενδιαφέροντος γνωστούη ιδιωτικού νοσοκομείου στο Αδραμύττιο της Τουρκίας.

Όπως αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, το τελευταίο καιρό το συγκεκριμένο ιδιωτικό νοσοκομείο στην Τουρκία προσκαλεί τους Έλληνες της Μυτιλήνης να κάνουν εκεί τις εξετάσεις τους.... ή να νοσηλεύονται και μάλιστα σε ιδιαίτερα καλές τιμές, ενώ βομβαρδίζονται με διαφημίσει στον έντυπο τύπο και στο διαδίκτυο. 

Μάλιστα, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου πως η "επίθεση ενδιαφέροντος" προβάλλεται στα μέσα ενημέρωσης της Λέσβου ως ιατρικός τουρισμός στην Τουρκία, χωρίς να υπάρχει ίχνος αντίδρασης από την ελληνική πλευρά.
 

Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος εδώ και δύο μήνες ο Ιατρικός Σύλλογος Λέσβου έκανε και γραπτή διαμαρτυρία για το θέμα αναφέροντας πως η υγεία και η εθνική ταυτότητα των κατοίκων του νησιού που "απειλείται από ένα άρτιο τούρκικο ενδιαφέρον και μια καθολική «ελληνική» αδιαφορία.
 Γιατί θα πρέπει, τα χιλιάδες παιδιά του Αιγαίου να μεγαλώνουν χωρίς παιδίατρο, και να μην μεγαλώνουν από τους Τούρκους Παιδιάτρους, αφού η Ελλάδα δεν έχει κανέναν παιδίατρο να στείλει; Είναι σίγουρο, ότι αφού η Ελλάδα αφήνει τα δεκάδες νησιά και τα χιλιάδες παιδιά της χωρίς ιατρική φροντίδα…τότε θα βρεθεί κάποιος άλλος να τα μεγαλώσει".
 

Σε όλες τις έγγραφες αναφορές του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη απάντηση πάντως προς το παρόν.
onalert.gr

0 σχόλια: