Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ο Γ. Χάλαρης καταγγέλλει για το συνεδριακό κτίριο της Οίας



Καταγγέλλει επωνύμως Ο Γιώργος Χάλαρης τους πρώην Νομάρχη και έπαρχο (Θήρας) «διότι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους έβαλαν μπροστά τους τούς υπαλλήλους τους »


Οι υπάλληλοι της πολεοδομίας το 2008  Πασαλή και Καρίκα ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ (!!!) την ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ με αριθμό 105/2003 που είχε εκδώσει ο πρώην προϊστάμενος της Πολεοδομίας Αγγελετος. Μάρτυρας κατηγορίας ήταν η σημερινή πολεοδόμος  κα Καρίκα....


Ο κος Χάλαρης ισχυρίζεται ότι από το φάκελο της πολεοδομίας λείπουν ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία όπως η απόδειξη κατάθεσης στην  τράπεζα. Ειναι δυνατόν ο τότε πολεοδόμος να μην είχε στον φάκελο τα χαρτιά των μηχανικών Ζωμπανακη  και Βουλας Διδωνη.

Αντί να περάσουν από ΕΔΕ οι υπεύθυνοι υπάλληλοι και ο πολιτικός προϊστάμενος  για την απώλεια εγγραφών, κρίνεται αυθαίρετο και κατεδαφιστέο το οίκημα με την αιτιολογία ότι έλειπαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά .Για ένα κτήριο το οποίο ειχε 2 υπουργών υπογραφές Παυλιδη υπ Αιγαίου  και του Σιφουνακη (αναθεώρηση).

Με τον τρόπο αυτό βρίσκεται κατηγορούμενος ο πρώην κοινοτάρχης της Οίας, για παράβαση καθήκοντος ότι κατασκεύασε αυθαίρετο 300τμ στην Οια . Το εν λόγο κτίριο είναι κληροδότημα της «Μπουμπουλίνας της Σαντορίνης»  Καδιώς Σιγάλα, γιαγιά της Κλαδιώς Κολύβα και προορίζονταν για Πολιτιστικό και συνεδριακό κέντρο.

Πρόκειται για ένα δίπατο κτίριο μπροστά στον ΟΤΕ το οποίο αναστηλώθηκε  και θα αναβάθμιζε την Σαντορίνη η οποία στερείτε Δημοσίου  συνεδριακού κέντρου.

 Ο κος Χάλαρης καταγγέλλει επωνύμως τους πρώην Νομάρχη και έπαρχο (Θήρας) ότι για πολιτικούς λόγους χάλασαν αυτό το έργο.

Το κυνηγητό ξεκίνησε όταν ο κος Χάλαρης δεν δέχτηκε να κρατήσει περισσότερο(με αποσπαση ) τον σύζυγο της κας Πασαλή που είχε λήξη η σύμβαση του (!!!).
Τον εν λόγο υπάλληλο τον μετέθεσαν,παράνομα στο Δήμο Θήρας μέχρι πρόσφατα.

  Ο Δήμαρχος μέχρι σήμερα είναι ΑΠΩΝ  (και )σε αυτό το θέμα
Από την ραδιοφωνική συνέντευξη του Γ.Χάλαρη στον  κο Μυτιληναίο 
 neasantorinis.gr

0 σχόλια: