Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο Γιώργος ταξίδευε, το ΠΑΣΟΚ πλήρωνε... αδρά!

Ο Γιώργος ταξίδευε, το ΠΑΣΟΚ πλήρωνε... αδρά! Ταξίδια από... ατόφιο χρυσάφι έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος έπαθε... εγκεφαλικό όταν έφτασε στο γραφείο του ο λογαριασμός από Κόστα Ρίκα και Κέιπ Τάουν! ....


Η «μαύρη τρύπα» στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, επί προεδρίας Γιώργου Παπανδρέου, φτάνει τα 110 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με όσα είδαν τις προηγούμενες μέρες το φως της δημοσιότητας. Είναι διαρροές από το πόρισμα των ελεγκτών που ελέγχουν τα οικονομικά του κόμματος.
Αλλά αυτές δεν είναι οι μοναδικές αποκαλύψεις. Υπάρχουν κι άλλες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα και όσα γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος, τον Ιανουάριο του 2012, ενώ ακόμη ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην πρωθυπουργός ταξίδεψε στην Κόστα Ρίκα για τη Σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Μαζί του, ήταν και αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ.
Ο λογαριασμός έφτασε τον Μάρτιο στην Ιπποκράτους. Τότε πια, πρόεδρος ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 200.000 ευρώ έγραφε το... μπουγιουρντί. Μόνο για την Κόστα Ρίκα.
Γιατί ακολούθησε ακόμη ένα ταξίδι. Ο Γιώργος Παπανδρέου υπέβαλε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αίτημα για κάλυψη εξόδων και του ταξιδιού του στο Κέιπ Τάουν, πάλι για τη Σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Ήταν Απρίλιος του 2012. Σε εκείνη τη Σύνοδο, ο Γιώργος Παπανδρέου εξελέγη πανηγυρικά ξανά πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Εκείνη την περίοδο, η Ελλάδα είχε μπει σε προεκλογική τροχιά. Όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος «εγκάλεσε» τον προκάτοχο του για το νέο του ταξίδι, η απάντηση που πήρε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν: «είναι προς τιμήν του ΠΑΣΟΚ ότι εκλέχθηκα και πάλι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς». 
 

0 σχόλια: