Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Οι Γερμανοί μας αντιγράφουν !!!

Αυτή είναι η Γερμανίδα βουλευτής που πρόδωσε τα γερμανικά «ιδεώδη»   Aποδεικνύεται πως τα ρουσφέτια δεν είναι «ελληνική πατέντα»...
Το σύντροφο και μετέπειτα σύζυγό της είχε προσλάβει ως επιστημονικό συνεργάτη εκπρόσωπος των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) για οικογενειακά θέματα Ντοροτέε Μπερ, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel», το οποίο συνεχίζει την σειρά αποκαλύψεων για την συμπεριφορά  στελεχών του κόμματος.
Η Γερμανίδα πολιτικός είχε προσλάβει τον σημερινό της σύζυγο, ο οποίος παραιτήθηκε λίγες ημέρες πριν από τον γάμο τους, τον Φεβρουάριο του 2006.....
Ωστόσο, ο διορισμός αυτός αντίκειται στην ισχύουσα γερμανική νομοθεσία, η οποία απαγορεύει στους βουλευτές να απασχολούν συγγενείς, συζύγους, μνηστήρες ή συντρόφους.
Σε ερώτηση του περιοδικού σχετικώς με το πότε συνδέθηκε με τον σύζυγό της, η βουλευτής απάντησε: «Δεν σχολιάζω την προσωπική μου ζωή».
Ανάλογη ήταν η απάντηση που έδωσε και σε ό,τι αφορά την αποκάλυψη ότι απασχολούσε επί χρόνια την σύντροφο του πατέρα της.
Σε γραπτή της δήλωση, παραδέχθηκε ότι απασχολούσε την εν λόγω γυναίκα επί έξι χρόνια, αλλά δεν αναφέρθηκε στην σχέση της με τον πατέρα της, ενώ κύκλοι του κόμματος, τους οποίους επικαλείται το περιοδικό, μετέφεραν ότι η κυρία ελάμβανε την αμοιβή της χωρίς να εργάζεται.
«Δεν σχολιάζω ούτε την προσωπική ζωή των γονιών μου», δήλωσε η κυρία Μπερ.
Είχε προηγηθεί αποκάλυψη ότι ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του CSU Γκέρογκ Σμιντ απασχολούσε επί 23 χρόνια την σύζυγό του, έναντι μηνιαίας αμοιβής 5500 ευρώ.
Ο Πρόεδρος των Χριστιανοκοινωνιστών και Πρωθυπουργός της Βαυαρίας Χορστ Ζεεχόφερ, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις γύρω από τα στελέχη του περιορίστηκε να δηλώσει «αυτά τα πράγματα απλώς δεν γίνονται».
 Newsbomb.gr

0 σχόλια: