Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Kardashians: Σαντορίνη και μία "κρίση" στον ορίζοντα...


Οι αδερφές και ένα από τα συνεργεία που τις συνοδεύουν, προγραμματίζουν σύντομη επίσκεψη στη Σαντορίνη, από αύριο και με δύο βράδια, με μικρό ιδιωτικό αεροπλάνο. Έλα όμως που βάσει κανονισμών έπρεπε να δηλωθεί το βάρος των επιβατών προκειμένου να συμπληρωθούν τα έγγραφα της πτήσης και να ξέρουν και οι πιλότοι τι τους γίνεται.
Όπως μας λένε και υποστηρίζουν οι κακεντρεχείς πηγές μας, μία εκ των αδερφών, η μικρότερη, η Chloe, αρνήθηκε να δηλώσει το βάρος της! Και έγινε... των Kardashians! 
“Βρε χρυσή μου, βρε αργυρή μου”, προσπαθούσαν όλοι να την μεταπείσουν, μέχρι και όρκους στο ιερό της Δήλου έκαναν, τίποτα αυτή!
Εγώ βάρος δεν δηλώνω” τους ξεκαθάρισε. Και άρχισε ένα ζήτημα τρελό, με την αδερφή να απειλεί ότι θα φύγει και από την Ελλάδα αλλά και από την εκπομπή, κάτι βέβαια που, ως πρόθεση, είχε κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα στους κύκλους που ασχολούνται με όλο αυτό το παραμύθι.
Οι τελευταίες μας πληροφορίες, μάλιστα, λένε ότι η Chloe αποφάσισε να φύγει από Σαντορίνη για Αθήνα και από εκεί πίσω σε Αμερική.
 Όπου και θα περιμένει την υπόλοιπη οικογένεια για να λύσουν τις διαφορές τους! 
Ανεξαρτήτως έκβασης ή βαθμού αληθείας των πληροφοριών μας, πάντως, αυτό που φαίνεται είναι ότι τα συγκεκριμένα επεισόδια της εκπομπής “keep up with the Kardashians” μπορεί να αποδειχθούν και  αυτά που θα τσακίσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ τηλεθέασης.
tourismlobby.blogspot.gr

0 σχόλια: