Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας εξάρθρωσε την σπείρα των ληστών που είχαν ρημάξει τα ξενοδοχεία.

Ο ηρωικός αστυνομικός, που εξάρθρωσε την σπείρα των ξενοδοχείων  Υπάρχουν και αυτοί που υπηρετούν τους πολίτες αντί να προστατεύουν τις παρανομίες των νταβατζήδων. Ο Πάγκαλος βέβαια θα τον έλεγε “αντιπαραγωγικό”… Σε αυτή τη χώρα υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την πατρίδα τους αλλά και τιμούν τόσο την στολή που φοράνε, όσο και τα λίγα χρήματα που παίρνουν
Φωτεινό παράδειγμα ο αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας που υπηρετεί στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και με τον ηρωισμό του κατάφερε να συμβάλει τα μέγιστα ώστε να εξαρθρωθεί η σπείρα που λήστευε ξενοδοχεία.....

Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα ο αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας κατευθύνονταν μαζί με έναν φίλο του, με ΙΧ προς Γλυφάδα. Επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος αντιλήφθηκε δυο άνδρες να βγαίνουν τρέχοντας από ένα ξενοδοχείο. Χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκίνησε καταδίωξη μέχρι που τους ακινητοποίησε σε ένα στενό, στο οποίο πρόσπάθησαν να επιβιβαστούν σε ένα αυτοκίνητο.
Ο ηρωικός αστυνομικός κατάφερε να εξουδετερώσει τους δυο άνδρες, παίρνοντας τεράστιο ρίσκο, αφού όπως αποδείχτηκε αργότερα ο ένας εκ των δραστών ήταν οπλισμένος.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε βάρος τους προέκυψε πως πρόκειται για την σπείρα που λήστευε τον τελευταίο καιρό ξενοδοχεία.
Σε αυτό τον άνθρωπο ο οποίος αποτελεί δείγμα ηρωισμού και φιλότιμου αξίζει τουλάχιστον ένα τεράστιο μπράβο και μακάρι η ελληνική πολιτεία κάποια στιγμή, να ανταμείψει όλους αυτούς τουςκαθημερινούς ήρωες, που έχουν μοναδικό σκοπό την ασφάλεια των πολιτών.

olympia.gr

0 σχόλια: