Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Το σεξ στα όρθια γυμνάζει όσο εκείνη αναστενάζει

                                                                                                          γραφει η Αλεξάνδρα Χαρίτου

Το όρθιο σεξ είναι το Έβερεστ των στάσεων: κουράζει, γυμνάζει αλλά προσφέρει ασύγκριτη ηδονή άπαξ και το κατακτήσεις.
Ο μικρός εξερευνητής μέσα σου διψάει για νέες σεξουαλικές περιπέτειες; Το σεξ στα όρθια και όλες οι παραλλαγές του φανερώνουν πάθος, περιπέτεια, γυμνασμένα κορμιά ενώ είναι ιδανικό για τις στιγμές που δεν κρατιέσαι και θέλεις να κάνεις έρωτα στην παρτενέρ σου στα γρήγορα και στα μουλωχτά,...
π.χ. σε μια απομονωμένη γωνία του δρόμου, μέσα σε ένα club ή στα 40.000 πόδια. Και βέβαια είναι ιδανικό αν βαριέσαι την υπάρχουσα σεξουαλική σου ζωή – τίποτα πιο κινηματογραφικό από δύο ιδρωμένα κορμιά που γίνονται ένα στον αέρα, χωρίς κρεβάτια, τραπέζια και άλλα υποστηρικτικά μέσα.

Ωστόσο το σεξ στα όρθια έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Όχι μόνο απαιτεί καλή φυσική κατάσταση – κυρίως από εσένα – αλλά και μια συμβατότητα μεταξύ του ζευγαριού ως προς το ύψος. Διαφορετικά θα πρέπει να επιστρατευτούν σκαλοπατάκια, τούβλα και τηλεφωνικοί κατάλογοι για να σας φέρουν στο επιθυμητό επίπεδο. Σου παρουσιάζουμε 5 παραλλαγές του όρθιου σεξ, χρήσιμα tips για να τις εκτελέσεις αλλά και bonus ποιους μύες γυμνάζεις κατά την διάρκεια τους. Άντε, σήκω, επιτέλους.

 

                             Η βασική στάση

Η καλύτερη συνταγή για όρθιο σεξ είναι και η πιο διαδεδομένη: Αφού βεβαιωθείς πως είστε πάνω - κάτω στο ίδιο ύψος, λύγισε ελαφρά τα γόνατά σου, ακούμπησέ τη στον τοίχο και αγκάλιασέ τη ώστε να μπορείτε να αλληλουποστηρίζεστε. Μόλις βρεις την κατάλληλη θέση εισόδου, ξεκίνα να ισιώνεις το σώμα σου και να κάνεις mini καθίσματα, ελέγχοντας πλήρως τη διείσδυση. 
Tip: Αν εκείνη λυγίσει ελαφρώς τον κορμό της προς τα πίσω, θα ερεθίζεις παράλληλα την κλειτορίδα της, αυξάνοντας τις πιθανότητές της να έρθει σε οργασμό.
Μύες που γυμνάζονται: Τετρακέφαλοι, μηριαίοι, κοιλιακοί, ραχιαίοι

                              Όρθιες παραλλαγές


Στάση πελεκάνος

Ένα πόδι μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά. Ανασήκωσε το πόδι της και κράτα το στον αέρα για σαφώς πιο βαθιά διείσδυση και μεγαλύτερη άνεση κινήσεων για εσένα καθώς δεν χρειάζεται πια να λυγίζεις και τόσο τα γόνατα. Εναλλακτικά άστη να κρατήσει μόνη της το πόδι της ψηλά ή να το τυλίξει γύρω από τα οπίσθιά σου (η γκιόγκα βοηθάει σε αυτές τις περιπτώσεις), όσο εσύ την κρατάς γερά από τα οπίσθια και κουνάς εκείνη μπρος πίσω αντί να κουνάς τον εαυτό σου.
Tip: Μια επιφάνεια όπως ένα τραπέζι εκεί κοντά μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά καθώς εκείνη μπορεί να το ακουμπάει με το χέρι της για να κρατάει την ισορροπία της. Και αν κουραστείτε, μπορείς πάντα να την ανεβάσεις πάνω στο τραπέζι και να μεταφερθεί η δράση εκεί.  
Μύες που γυμνάζονται: μηριαίοι, κοιλιακοί, τρικέφαλοι

                                Στάση είμαστε στον αέρα

Η πιο δύσκολη όρθια στάση είναι να την σηκώσεις πλήρως στο αέρα, κρατώντας τη από τους γλουτούς όσο εκείνη δένει τα πόδια της γύρω από τη μέση σου και πιέζει με τα χέρια της τους ώμους σου. Απαιτεί καλή φυσική κατάσταση από πλευράς σου και ένα φυσιολογικό βάρος από εκείνη, διότι κουβαλώντας τη όσο εκείνη είναι σκαρφαλωμένη πάνω στο πέος σου, ρισκάρεις να σου πέσει και να καταλήξει εκείνη στο ΚΑΤ και εσύ με ένα λαβωμένο πέος.
Tip: Ένας καλός τρόπος για να διαπιστώσεις αν μπορείς να την εκτελέσεις είναι να δοκιμάσεις για αρχή απλά να την αγκαλιάσεις, να την σηκώσεις κάποια στιγμή από τον καναπέ και να την μεταφέρεις στην κρεβατοκάμαρα. Αν διαπιστώσεις πως σε επιβαρύνει έντονα, η μέση σου πονάει και τα γόνατά σου τρέμουν, φαντάσου πόσο επίπονο θα είναι να το κάνεις αυτό για 3, 5, 10 ολόκληρα λεπτά μέχρι να ολοκληρώσεις.
Μύες που γυμνάζονται: γλουτοί, τετρακέφαλοι, κοιλιακοί, ραχαίοι, πλάτη, ώμοι, χέρια. Βασικά όλοι.


                            Στάση κούνια μπέλα

Η πιο παράξενη παραλλαγή του όρθιου σεξ (που δεν βρήκαμε αξιοπρεπή τρόπο να την εικονογραφήσουμε) πιθανόν να σε ενθουσιάσει – ειδικά αν έχεις πολύ γυμνασμένα πόδια. Θυμίζει τους δυο σας να κάνετε κούνια – χωρίς την κούνια. Εσύ κάνεις ένα σχετικά βαθύ κάθισμα με ανοιχτά τα πόδια για περισσότερη ισορροπία και εκείνη κάνει το ίδιο από πάνω σου, ανοίγοντας τα πόδια της και περνώντας τα έξω από τα δικά σου, ενώ τα χέρια της τυλίγονται γύρω από το λαιμό σου ή από τη μέση σου ώστε να μη σε επιβαρύνει.
Tip: Ο συγχρονισμός κινήσεων εδώ είναι πολύ σημαντικός, οπότε προσπάθησε να δώσεις εσύ τον ρυθμό κρατώντας τη από τους μηρούς και τραβώντας την επάνω σου την ίδια στιγμή που ανασηκώνεσαι ελαφριά. 
Μύες που γυμνάζονται: Τετρακέφαλοι, μηριαίοι, γλουτοί


                                    Στάση βάστα, τοίχε

Ίσως η πιο δημοφιλής παραλλαγή του όρθιου σεξ, προσφέρει απόλαυση και στους δύο. Γυρνώντας την παρτενέρ σου ανάποδα και παρακινώντας τη να λυγίσει τη μέση της ή να σκύψει, κρατώντας παράλληλα αντίσταση στον τοίχο, μπορείς να πετύχεις βαθιά είσοδο από πίσω της, ενώ παράλληλα τα χέρια σου είναι ελεύθερα να παίζουν με όλο το κορμί της.
Tip: Η στάση ενδείκνυται φυσικά και για όλα τα κόλπα που αρέσουν στα submissive κορίτσια, όπως τράβηγμα μαλλιών, ξυλιές στα οπίσθια και ό,τι άλλο βάζει ο kinky νους σου.   
Μύες που γυμνάζονται: Γλουτοί, κοιλιακοί, ραχιαίοι
 oneman.gr

0 σχόλια: