Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Νέα διοίκηση Ίδιες οι καρέκλες, ίδιος ο αναχρονισμός στην ΓΕΣΕΕ




Καμία αλλαγή μετά το συνέδριο των μεγαλοσχημόνων  ανεπάγγελτων μεγαλο-τεμπέληδων. Στο όνομα της εργατικής τάξης, έχουν δημιουργήσει μια λίγκα πλουτοκρατών γεμάτων  από πολιτικές φιλοδοξίες, χρησιμοποιώντας  τις επαγγελματικές  ομάδες για τον εκβιασμό  του συνόλου της κοινωνίας . (το λένε, αγώνας για τα δικαιώματα μας… )
  Αγνοούν τι σημαίνει ΕΡΓΑΣΙΑ, αφού το συνδικαλιστικό στέλεχος δεν δουλεύει ωστόσο,  αμείβεται πλουσιοπάροχα .Αποφασίσουν  για θέματα των εργαζομένων, κάνοντας επίδειξη δύναμης.....
  Η νέα Διοίκηση αποτελείται από 5 μέλη της ΠΑΣΚΕ, 4 της ΔΑΚΕ, 3 του ΠΑΜΕ, 2 της Αυτόνομης Παρέμβασης και 1 της νέας κίνησης «ΕΜΕΙΣ» που προέκυψε από διάσπαση της ΠΑΣΚΕ. Η διοίκηση που προέκυψε από τις εκλογές του 35ου Συνεδρίου συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: 

Τη θέση του προέδρου καταλαμβάνει ο επί πέντε διαδοχικά έτη πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γιάννης Παναγόπουλος που προέρχεται από την ΠΑΣΚΕ.
 Γενικός γραμματέας επανεξελέγη ο Νίκος Κιουτσούκης (ΔΑΚΕ). Αναπληρωτής πρόεδρος ανέλαβε ο Φώτης Κολεβέντης (ΔΑΚΕ), αναπληρωτής γενικός γραμματέας ο Θανάσης Δανούσης (ΠΑΣΚΕ), γραμματέας Οικονομικού ο Φίλιππος Θωμάς (ΠΑΣΚΕ), αναπληρωτής γραμματέας Οικονομικού ο Ευθύμιος Θεοχάρτης (ΔΑΚΕ), γραμματέας Οργανωτικού ο Βαγγέλης Μουτάφης (ΠΑΣΚΕ) και αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού ο Βαγγέλης Πάλλης (ΔΑΚΕ).
Στην Εκτελεστική Επιτροπή συμμετέχουν ο Στάθης Ανέστης (ΠΑΣΚΕ), Γιώργος Πέρρος (ΠΑΜΕ), Σωτήρης Ζαριανόπουλος (ΠΑΜΕ), Αλεξάνδρα Μπαλού (ΠΑΜΕ), Ζώης Πεπές (Αυτόνομη Παρέμβαση), Θάνος Βασιλόπουλος (Αυτόνομη Παρέμβαση) και Νίκος Φωτόπουλος (ΕΜΕΙΣ).
 εισαγωγικο σχολιο : κουρυνα 
                     αρθρο :


0 σχόλια: