Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Όλοι οι διάλογοι της ντροπής στην Προανακριτική.


 


Βενιζέλος: "Υπάρχει πρόβλημα τεστοστερόνης". Κασιδιάρης: "Είσαι γελοίος και χοντρός"

Χάος για άλλη μια φορά στην προανακριτική. Διακόπηκε η κατάθεση Βενιζέλου. Σύγκρουση Γεωργιάδη-Κασιδιάρη. Οργή Κωνσταντοπούλου για προνομιακή μεταχείριση του μάρτυρα 
Επεισοδιακά άρχισε το πρωί της Πέμπτης η κατάθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, στην Προανακριτική Επιτροπή που ερευνά την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ"....

Η συνεδρίαση διακόπηκε μόλις στο πρώτο 20λεπτο, όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, θεώρησε ότι ο βουλευτής της ΝΔ Ά. Γεωργιάδης, προστάτευε τον μάρτυρα με τις ερωτήσεις του.
Λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε, ο πρόεδρος της Προανακριτικής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, διέκοψε τη συνεδρίαση και ακολούθησε πανδαιμόνιο.
Μετά τον καυγά Γεωργιάδη-Κασιδιάρη, ο κ. Κασιδιάρης αποχώρησε από την αίθουσα. Για λίγο βγήκε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου να αρχίσει να φωνάζει:  "Δείτε προνομιακή μεταχείριση μάρτυρα που μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει όποτε θέλει".
Απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους, ο κ. Βενιζέλος είπε: "Υπάρχει αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης. Είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική, προηγείται της ενδοκρινολογικής ή το αντίθετο.
Το ξέσπασμα Κασιδιάρη μετά την αποβολή του
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης -που είχε αποχωρήσει από την αίθουσα της συνεδρίασης και επέστρεψε- μίλησε απαξιωτικά για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τον "γελοίο και χοντρό", προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Χρ. Μαρκογιαννάκη, ο οποίος τον απέβαλε από την αίθουσα.
Ο επίμαχος διάλογος
Ευάγγελος Βενιζέλος: «Διακρίνω μια αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης. Είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Και σε κάθε περίπτωση η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας ή το αντίθετο».
Ηλίας Κασιδιαρης: "Εσύ Βενιζέλε έχεις έλλειψη τεστοστερόνης, γι' αυτό και απ' το βήμα της Βουλής λες έλα καλέ. Έγω δεν είμαι λαμόγιο και απατεώνας σαν εσένα"
Ευάγγελος Βενιζέλος: "Είσαι όμως φασίστας και δεν μπορεί να έχει η Βουλή διάλογο με τέτοιες νοοτροπίες"
Ηλίας Κασιδιαρης: "Σκάσε γελοίε και χοντρέ".
Οι απαντήσεις που πρέπει να δώσει ο Ε. Βενιζέλος
Επίμαχο σημείο στο οποίο εστιάζεται το ενδιαφέρον των μελών της επιτροπής αναμένεται να είναι το πότε ο κ. Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια που ήταν υπουργός Οικονομικών, παρέλαβε το αντίγραφο της λίστας, από τον πρώην γραμματέα του ΣΔΟΕ Ι. Διώτη.
Υπενθυμίζεται ότι, ο κ. Βενιζέλος είχε δηλώσει ότι το παρέλαβε στις αρχές Αυγούστου του 2011, ωστόσο από την πλευρά του κ. Διώτη, ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει με την ημερομηνία αυτή, στην τελευταία του κατάθεση στην Προανακρική, ανέφερε ότι του το παρέδωσε το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου του 2011.
Σημειώνεται, επίσης, ότι η πραγματογνωμοσύνη της διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ, σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ, ανάμεσα στα άλλα διαπιστώνει άνοιγμα τριών αρχείων από το user v, στις 10 η ώρα το βράδυ της 8ης Ιουλίου του 2011.
 news247.gr

0 σχόλια: