Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Τα πιο περίεργα παράπονα από επιβάτες κρουαζιέρας

Τους πιο απίθανους λόγους παραπόνων από επιβάτες κρουαζιερόπλοιων συνέλλεξε ένα τουριστικό γραφείο στη Βρετανία.

Τα πιο περίεργα παράπονα από επιβάτες κρουαζιέρας

 Ένα ζευγάρι κατηγόρησε τον καπετάνιο για «αγένεια», επειδή το πλοίο έφυγε, ενώ είχαν αφήσει σημείωμα ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο παραμονής στο λιμάνι, για να δουν τα αξιοθέατα....

Μια γυναίκα, που σε προηγούμενη κρουαζιέρα συνταξίδευε με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Take That, Γκάρι Μπάρλοου, απαίτησε εξηγήσεις γιατί ο Βρετανός σταρ δεν ήταν ξανά στο πλοίο. Μια άλλη γυναίκα ζήτησε τα χρήματά της πίσω, επειδή δεν υπήρχε κανένας διάσημος μεταξύ των επιβατών.
Ένας άνδρας διαμαρτυρήθηκε επειδή δεν κατάφερε να μαυρίσει και να κολυμπήσει στην πισίνα του πλοίου. Πρέπει να σημειωθεί ότι η κρουαζιέρα ήταν ο γύρος της Αλάσκα.
Ένα ζευγάρι ζήτησε αποζημίωση επειδή 'έπεσε' έξω στα έξοδά του μέσα στο κρουαζιερόπλοιο, εξαιτίας των φιλοδωρημάτων που έδινε στο προσωπικό.
Μια γυναίκα διαμαρτυρήθηκε ότι ο ήχος της θάλασσας ήταν πολύ δυνατός και δεν την άφηνε να κοιμηθεί, στη διάρκεια του ταξιδιού της στη Μεσόγειο.
Μια άλλη γυναίκα, που είχε κλείσει εσωτερική καμπίνα, εξέφρασε το παράπονό της γιατί δεν έχει θέα στη θάλασσα και απαίτησε να μπει παράθυρο στην καμπίνα της.
Το τουριστικό γραφείο «Bonvoyage» σχολίασε, απλά, ότι «από καιρό σε καιρό συναντάμε διάφορες ιδιοτροπίες για τις οποίες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για τον ήχο της θάλασσας ή την έλλειψη celebrities στο ταξίδι».
 newsbomb.gr

0 σχόλια: