Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Marc: Ποιοι είναι οι αποτελεσματικότεροι υπουργοί της κυβέρνησης

Οι πολίτες απάντησαν στην ερώτηση: ''Ποιος υπουργός θεωρείτε ότι συμβάλλει πιο αποτελεσματικά στην κυβέρνηση''. Ποιοι συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα και ποιος θεωρείται καταλληλότερος πρωθυπουργός (Pic)
 
Ελάχιστα 24ωρα πριν από την έλευση της Τρόικας στην Αθήνα, οι Υπουργοί της τρικομματικής κυβέρνησης κρίνονται για την αποτελεσματικότητά τους μέσα από μία νέα δημοσκόπηση...


Στην έρευνα της MARC για το Έθνος της Κυριακής οι ''αποκαλύψεις'' αναδεικνύουν τις ενδιαφέρουσες πτυχές της δύσκολης υπόθεσης που διαχειρίζεται το οικονομικό επιτελείο για την έξοδο από την κρίση.
Την πρώτη θέση εξασφαλίζει με μεγάλη διαφορά ο Γιάννης Στουρνάρας, έστω κι αν η καρέκλα του Υπουργού Οικονομικών αυτή την εποχή θεωρείται ''ηλεκτρική''. Ο κ. Στουρνάρας, σε ποσοστό 30% των ερωτηθέντων, θεωρείται ότι συμβάλει σημαντικά στην αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού έργου.
Ακολουθεί ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης (19,5%), ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας (12,7%), η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη (12,2%) και την πρώτη πεντάδα κλείνει ο Υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος με 11,2%.
Την πρώτη δεκάδα ολοκληρώνουν τρεις γαλάζιοι βουλευτές και δύο της ΔΗΜΑΡ, κατά σειρά οι: Αντώνης Ρουπακιώτης, Γιάννης Βρούτσης, Αντώνης Μανιτάκης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.
Καταλληλότερος για πρωθυπουργός
Στη ''μονομαχία'' του γκάλοπ κερδίζει εν τω μεταξύ με διαφορά ως πιο κατάλληλος για πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 47,8% έναντι 30,9% που στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα. Να σημειωθεί πως το 21,3% δεν ανοίγει τα χαρτιά του.

  news247.gr

0 σχόλια: