Σκέψεις ,ειδήσεις και απόψεις χωρίς χαλιναγώγηση ή άλλα φίλτρα . santokoraki@gmail.com

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ένα blog που να μπορεί ο κάθε ένας να πει την άποψη του δημοσία.

Σ αυτό το blog θα στέλνεις την άποψη σου και θα την ανεβάζουμε αυτούσια

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Aqua Vista Hotels: Επέκταση με σημαντικά ξενοδοχειακά "ονόματα"


Δύο από τα πιο γνωστά και εμβληματικά ξενοδοχεία της Σαντορίνης, το Tsitouras Collection, στο Φηροστεφάνι και το Atlantis Hotel στα Φηρά, είναι τα νέα μέλη του δικτύου της εταιρείας management και marketing ξενοδοχείων Aqua Vista Hotels

 Το φημισμένο Tsitouras Collection είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία της Σαντορίνης που είχε πρωτοποριακό ρόλο στην προβολή του νησιού στη διεθνή αγορά καθώς και στη διαμόρφωση της εικόνας του ως προορισμού υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και προσέλκυσης VIP προσωπικότητων....

 Πρόκειται για μία έπαυλη του 1780 που ανακαινίστηκε ριζικά και διαμορφώθηκε σε συγκρότημα πέντε υπεπολυτελών σουιτών, με ξεχωριστό θεματικό διάκοσμο η κάθε μία, το 1985 από τον διάσημο συλλέκτη έργων τέχνης Δημήτρη Τσίτουρα.

Το ιστορικό Atlantis Hotel, κατασκευάστηκε το 1952 με δαπάνες της οικογένειας του εφοπλιστή Ε.Π. Νομικού, και έκτοτε έχει συνδεθεί άρρηκτα με την εξέλιξη του τουρισμού της Σαντορίνης αλλά και την τοπική κοινωνία.
 Βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες τοποθεσίες στα Φηρά, διαθέτει 25 δωμάτια, μοναδικής σχεδίασης και διακόσμησης.  

Για την Aqua Vista Hotels, η πρόσφατη συνεργασία με το Tsitouras Collection και το Atlantis  συνιστά  το πρώτο βήμα στην υλοποίηση της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας εντός του έτους 2013, με μεγαλύτερη έμφαση, αυτήν την περίοδο, στην περαιτέρω επέκτασή της στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά.

Η Aqua Vista σήμερα διαχειρίζεται 16 μοναδικά και πρωτότυπα boutique ξενοδοχεία, προσφέροντας ολοκληρωμένες καινοτόμες υπηρεσίες management, marketing και κρατήσεων, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε μονάδας, σε διεθνές επίπεδο, στις αγορές που επιθυμούν να επιτύχουν αποτελεσματικότερη διείσδυση και στις ειδικές πελατειακές ομάδες στις οποίες απευθύνονται.

Στους άμεσους στόχους της εταιρείας για το 2013, περιλαμβάνονται, η ανάπτυξη δικτύου ξενοδοχείων εκτός Σαντορίνης, όπου διατηρεί τον κύριο όγκο του χαρτοφυλακίου της σήμερα, καθώς και η διεύρυνση των πελατών της σε όλα τα επίπεδα προσφερόμενων συνεργασιών, από την εκμίσθωση και το management, μέχρι τη διαχείριση κρατήσεων, το affiliation program και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών ως προς τις λειτουργικές ανάγκες ενός ξενοδοχείου και την αναβάθμιση της προβολής του.

Ο τρόπος λειτουργίας και η γενικότερη φιλοσοφία που διέπει την επιχειρηματική δραστηριότητα της Aqua Vista, με έμφαση στην υψηλού επιπέδου ποιότητα υπηρεσιών και στην καλλιέργεια ειδικής σχέσης με κάθε πελάτη, αντικατοπτρίζονται πλήρως και στα κριτήρια με τα οποία επιλέγονται τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται.

Αποτέλεσμα είναι μια αλυσίδα ξεχωριστών ξενοδοχείων με κοινά χαρακτηριστικά τις κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει το καθένα στην κατηγορία του, τις μοναδικές τοποθεσίες στις οποίες βρίσκονται και τις ιδιαιτερότητες στη φιλοσοφία και στον τρόπο λειτουργίας τους.

Η Aqua Vista υποστηρίζει κάθε συνεργαζόμενο ξενοδοχείο ως προς τη διεύρυνση του πελατολογίου του, τη συμμετοχή του σε διεθνείς εκθέσεις, workshops και roadshows - όπου δεν θα μπορουσε να συμμετέχει αυτοτελώς λογω κόστους ή άλλων παραγόντων - καθώς και μέσω των προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Επιπρόσθετα, μέσω του affiliation program της Aqua Vista, τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία επωφελούνται των στοχευμένων δράσεων προώθησης που υλοποιεί η εταιρεία και που μέσω αυτών, αξιοποιεί κάθε είδους νέα τεχνολογία και εξέλιξη στο χώρο του διαδικτύου και των ψηφιακών δικτύων διανομής. 

Μέσω του δικτύου της Aqua Vista τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία επιτυγχάνουν βέλτιστα αποτελέσματα, διασφαλίζοντας οικονομίες κλίμακος σε όλο το φάσμα λειουργίας τους, από την προώθηση των υπηρεσιών και τις πωλήσεις τους μέχρι τις προμήθειές τους.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 από τον Γιώργο Γραφάκο
 tourismlobby.blogspot.gr

0 σχόλια: